Andy Peelman en Dina Tersago - ‘Ze zeggen dat’
Volledig scherm
PREMIUM
Andy Peelman en Dina Tersago - ‘Ze zeggen dat’ © VTM

Andy Peelman en Dina Tersago: “Onze eerste ­ontmoeting was met haar man erbij, vlak nadat ik haar mijn favoriete onenightstand had genoemd”

ShowbizzBlijft champagne bruisend als er een lepeltje in de fles zit? Eten we spinnen in onze slaap? Is ­zigzaggen in de file nu echt sneller? Vanaf volgende week gaan Dina Tersago (41) en Andy Peelman (37) in ‘Ze Zeggen Dat’ samen de hort op om dat soort beweringen proefondervindelijk te testen op de waarheid. En het nieuwe VTM-duo kan het bijzonder goed met elkaar vinden. “Dina is geen standaard vrouw, dat heb ik intussen wel ondervonden. Een beest noem ik haar”, klinkt het in hun eerste dubbelinterview. En ook: “Als corona er niet was geweest, hadden we al dertig keer afgesproken.”

0 reacties

 1. Acteur Andy Peelman (37) aan de slag bij Roosdaals raceteam QSR: “Bij een podiumplaats gaat alles kapot”
  PREMIUM

  Acteur Andy Peelman (37) aan de slag bij Roosdaals raceteam QSR: “Bij een podium­plaats gaat alles kapot”

  Duivel-doet-al Andy Peelman (37) uit Haaltert komt dit jaar aan de start van de 24 Uren van Zolder voor het Roosdaalse team QSR Racing Team. Dit weekend zal hij zijn eerste race-ervaring opdoen tijdens de DTM-wedstrijd op het circuit van Zolder. “Ik zal tevreden zijn als ik de wedstrijden tot een goed einde breng, maar bij een podiumplaats gaat alles kapot”, lacht Peelman. Teameigenaar Stefaan Schoonjans heeft er alleszins een goed oog in.
 1. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"

 2. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis