Andy en Dina krijgen bijzonder onaangename verrassing in ‘Ze Zeggen Dat’: “Dit geld komt uit onze eigen zak!”

TVAndy Peelman en Dina Tersago worden naar een mysterieuze locatie gebracht in ‘Ze Zeggen Dat’. Daar krijgen ze plots de stemmen van hun levenspartners te horen, die hen de volgende opdracht uitleggen. En die vinden ze absoluut angstaanjagend. 

4 reacties

 • Christopher Moltisanti

  1 maand geleden
  Niemand is verplicht om te kijken hé
 • Daan Pieters

  1 maand geleden
  Henk Juwet: het is beide hun job, zorgt voor inkomen om het eten van hun kinderen te betalen en ze hebben er opleiding voor genoten... je bent een vrt kijker ? De programma's die vtm de laatste paar jaar maakt ben ik ook niet wild van persoonlijk
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  En vtm blijft maar zijn naam van rommelzender eer aan doen
 • Henk Juwet

  1 maand geleden
  Als ze maar in de media komen alle manieren zijn goed
 1. Witloof leren eten, zonnecrème smeren en zijn we allemaal racistisch? Dit was ‘Ze Zeggen Dat’
  TV
  1

  Witloof leren eten, zonnecrème smeren en zijn we allemaal racistisch? Dit was ‘Ze Zeggen Dat’

  In ‘Ze Zeggen Dat’ testte Dina of het klopt dat je echt alles kan leren eten. Op haar bord: kaas. Iets waar Dina spontaan van moet kokhalzen. “Als kind lustte ik al geen kaas en nu nog steeds niet. Ik vind dat kaas een zure geur heeft.” Daarnaast onderzoeken Andy en Dina ook of iedereen racistisch is en of zonnepanelen met een digitale teller niet meer rendabel zijn. En voor dat laatste experiment krijgen ze hulp uit onverwachte hoek: Pat Krimson en Loredana komen een feestje bouwen.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.