André Vermeulen
Volledig scherm
André Vermeulen © Dieter Bacquaert

André Vermeulen uit ongenoegen over Brussels café: “Ik was níet arrogant én was op het Frans overgeschakeld”

tvVRT-journalist André Vermeulen (67) heeft op Facebook zijn ongenoegen geuit over de bediening in een Brussels café. De Eurovisiesongspecialist vertelt in een post hoe hij zijn bestelling niet kreeg en de zaak verliet zonder drankje omdat hij zich arrogant zou hebben gedragen.

 1. Wordt Beyoncé artiest met de meeste Grammy's ooit? Muziekindustrie kan zangeres vandaag tot absolute queen kronen

  Wordt Beyoncé artiest met de meeste Grammy's ooit? Muziekindu­strie kan zangeres vandaag tot absolute queen kronen

  Vandaag worden de 65ste Grammy Awards, de belangrijkste prijzen uit de muziekindustrie, uitgereikt in het Amerikaanse Los Angeles. Beyoncé is genomineerd voor negen Grammy's, vooral voor haar album 'RENAISSANCE'. Ze heeft nu evenveel Grammy-nominaties verzameld als haar echtgenoot Jay-Z, goed voor een duizelingwekkend record van 88 nominaties. Als ze zondagavond vier nominaties weet te verzilveren, wordt ze de artiest met de meeste Grammy's ooit.
 2. KIJK. Slikt koning Willem-Alexander nu sleuteltje van hangslot door?
  Play
  Royalty

  KIJK. Slikt koning Wil­lem-Alexan­der nu sleuteltje van hangslot door?

  Koning Willem-Alexander (55) en koningin Máxima (51) vieren deze week hun 21ste huwelijksverjaardag op Curaçao, waar ze op werkreis zijn. Ze stonden stil bij hun jubileum door een bijzonder liefdesslotje op te hangen. Op de Handelskade, bekend van de kleurrijke gebouwen, stonden twee grote harten waar liefdesslotjes aan gehangen kunnen worden. Willem-Alexander zei het “fantastisch” te vinden zijn trouwdag op Curaçao te mogen vieren. Maar wacht eens... slikte de koning nu gewoon het sleuteltje door?
 3. 12 points for Belgium? Experts geven hun prognose voor het Songfestival: “Veel hangt af van Oekraïne”
  PREMIUM
  Showbizz

  12 points for Belgium? Experts geven hun prognose voor het Songfesti­val: “Veel hangt af van Oekraïne”

  ‘Miss You’, zo heet het nummer dat België dit jaar richting Songfestival stuurt. Jérémie Makiese, voormalig winnaar van ‘The Voice Belgique’, trekt in mei naar Turijn met het catchy nummer, dat donderdagochtend voor het eerst werd voorgesteld. Maar zal hij het ook beter doen dan de voorlaatste plaats van Hooverphonic vorig jaar? Of zit er zelfs een top vijf in? Wij vroegen aan Songfestivalkenners als André Vermeulen, Peter Van de Veire en Miguel Wiels om onze kansen in te schatten. “Hij zal moeten opletten dat hij niet te triest kijkt, want dat heeft ons vorig jaar parten gespeeld.”