André Hazes ziet zichzelf oud worden in Amerika: “We willen graag nog een kindje, maar het is niet makkelijk”

André Hazes Jr. (26) was donderdag te gast bij Kim Debrie op Radio 2. Hij vertelde over zijn vakantie en vooruitzichten deze zomer, en onthult zo dat hij zichzelf wel ziet verkassen naar de Verenigde Staten.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Vakantie is het enige moment waarop ik écht tot rust kom”, vertelt André. “We gaan wel een paar keer weg, maar niet per se ver. Ik had deze zomer twee reizen naar Amerika gepland, eentje naar Las Vegas met Monique.” André ziet het allemaal wat somber in, “maar ik hoop toch dat ik er naartoe kan. Ik ben een echte Amerika-man. Ik ga er al 25 jaar naartoe en houd echt van het land, de mensen, de mentaliteit.” More is more, lijkt wel het spreekwoord in de VS, en dat spreekt hem aan. “Ik voel me daar altijd thuis. In Nederland zeggen ze vaak: ‘doe maar normaal, da’s al gek genoeg’. Maar in Amerika kan en mag je gewoon gek en groots doen. Ik zie mezelf daar wel oud worden.”

Door het coronavirus zal André het vakantiegevoel wat dichter bij huis moeten zoeken. “Ik heb géén vakantie in eigen land. Als ik met mijn kind een dagje naar een pretpark ga, dan ben ik toch nog heel de tijd bezig met foto’s en handtekeningen. Daarom ga ik graag weg. Vanaf dat ik Duitsland binnen rijd, is dat probleem voorbij.”

Luisteraars vroegen zich vooral af of er nog een broertje of zusje komt voor de kleine Dré? “Die wens is er zeker, maar het is niet gemakkelijk. We zijn alleszins heel erg hard aan het oefenen! (lacht)” 




18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Tina Colpaert

  Denk dat zijn zoontje al slimmer is dan hij wat ze van die gast moeten hebben weet ik niet!

 • ELIANE VERSCHAEREN

  Prachtig kerel altijd goed laks Ik hoop dat hij nog vele jaren hier blijft Naar Amerika kun je gaan als je op pensioen bent Maar tussen vakantie en gaan wonen is een heel groot verschil André geniet nog maar van Nederland en België

 • Marc Geerts

  Zijn vrouw heeft toch al twee kinderen in huis...

 • Luc Gorrebeeck

  Saluut en de kost ! Hopelijk zijn we er dan van af, want heden ten dage kan iedereen zingen ! Of tenminste dat denken ze toch !

 • ringo van der pulst

  Er zijn hier ook twintigjarigen die niet weten wie eddy mercx is;Ieder zijn dada.