André Hazes zette de eerste stap in nieuwe relatie: “Ik hou gewoon van een wat rijpere vrouw”

Instagram
Het was André Hazes die de eerste stap zette om het hart van Bridget Maasland te veroveren. De twee kregen contact toen de zanger een concert in Ahoy gaf. Toen Hazes zich realiseerde dat hij de RTL-presentatrice een, in zijn eigen woorden, ‘leuk wijf’ vond, zette hij door.

“Ik kreeg een appje of zij tien kaarten mocht. Toen heb ik haar doorverwezen naar mijn manager en na de show kreeg ik een berichtje dat ze ervan genoten had”, vat Hazes het begin van de romance samen in de ochtendshow van Radio 538-dj Frank Dane. Daarna hadden de twee ‘heel rustig’ contact. “Op een gegeven moment dacht ik: Wat een ‘leuk wijf’ ben je. En toen wilde ik haar zien.’”

“Het is écht een ‘leuk wijf’”, vertelt hij vol enthousiasme. “Mijn vrouw! Ik kan ongelooflijk met haar lachen. Ze is de vrouwelijke versie van mij. We hebben een klik. Als ik bij haar ben, ben ik heel blij.” Dat Bridget het imago van ijskonijn heeft, daar snapt Hazes helemaal niets van. “Of dat moet nog komen, maar als ik ‘s ochtends opsta, staat de koffie klaar. Ze is ongelooflijk lief.”

Voor de 25-jarige Hazes is het geen verrassing dat hij voor een oudere vrouw is gevallen. “Ik voel het gewoon niet bij een meisje van mijn leeftijd. Ik hou van een wat rijpere vrouw. Dat er bewerkte foto’s van ons worden doorgestuurd, daar maak ik me niet druk om. Als er maar respect blijft. We hebben kinderen, en ook tegenover Monique.”
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Leroy Kalkhoven

  Sorry hoor maar laat me ff gaan... Weetje wat het leukste is van het moraal... de meesten onder ons ... zijn het leven aan het leven wat zeker goed is als ... zeg maar achter de schermen .. dus nogmaals ... Spiegel je zelf ff met je stoeltje op de televisie.. of je daar nou voor kiest of niet! En verplaats je is de te*ING!.. Waar hebben we het over ... Mens.. leef en laat leven. Klaar zo simpel ken het zijn...

 • Natacha Verpoort

  Veel verschil is er niet, het is alsof haar tweelingszus!

 • Annie Reybroeck

  André als ik je nu bezig hoor en zie dan bloed mijn hart.Je bent nog steeds aan't puberen, en je bent zoals je zelf hebt gezegd een lul. Monique is de vrouw die je geholpen heeft te zijn wie je nu bent alsook in je carrière. Je zoon is een liefdeskind van haar en jou.Ik volg de situatie uit respect en genegenheid voor Monique en Andreetje. Benieuwd hoe deze situatie zal evolueren. Ik denk dat je eens serieus met je dwaze kop tegen de muur moet knallen, en zelfs meer dan eens. juf Annie

 • Polutnik Ronald

  Verstand in zijn broek , zegt veel over zijn opvoeding die hij heeft meegekregen . En zo zijn er veel .