André Hazes en zijn vriendin, model Sarah van Soelen
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes en zijn vriendin, model Sarah van Soelen © ANP/Instagram

André Hazes steekt zijn liefde voor Sarah niet meer weg: “Nu ik al twee maanden bij hen woon, zijn ook haar ouders overtuigd”

ShowbizzZon, zee en een zoen die alles zegt. André Hazes (26) dompelde zich aan de zijde van Sarah van Soelen (25) een week lang onder in onversneden romantiek en verlaat Ibiza met een duidelijk plan. Zijn ex Monique (43) krijgt van nu af aan respect, maar Sarah wordt zijn nieuwe vrouw. “Ik hoop dit gevoel nog héél lang vast te mogen houden”. En nu ze écht gaan samenwonen, hint de buitenwereld voluit op ...een baby.

17 reacties

 • nino firdous

  1 maand geleden
  Wat een commentaar hier laat iedereen zijn leven zelf kiezen als hij zich goed voelt dat is het belangrijkste en daar heeft niemand zaken mee met zijn privé.
 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Dat is een manneke waar geen bal verstand in zit. Een beetje de gevoelens sparen van zijn ex door openbaar niet te provoceren, dat zit er niet in .
 • Alexander Stroobants

  1 maand geleden
  Heeft er zijn andere grote liefde voor aan de kant moeten zetten. Mooi is dat.
 • Marjola Hensen

  1 maand geleden
  Het is nog een jongen die bij een moederfiguur als Monique verder niet tot uiting kon komen als haar man, hij bleef haar zoon (teveel leeftijdsverschil) nu kan hij zich ontpoppen tot een man bij zijn nieuwe vlam...zo voelt hij het denk ik?...ik vind hem teveel in de publiciteit gekomen, mag wel wat minder,... en wat de mensen zeggen stoort hem nu even niet merk ik...verliefdheid maakt blind... het kan nog alle kanten op gaan
 • monique liesenborghs

  1 maand geleden
  Hoelang gaat het duren ? Josje is misschien de volgende, want zij is nu ook terug alleen.