Ex-vrouw Monique, zoontje André jr. en André Hazes.
Volledig scherm
Ex-vrouw Monique, zoontje André jr. en André Hazes. © Instagram

André Hazes sluit deal in rechtszaak tegen weekblad Privé over cover zoontje

ShowbizzAndré Hazes (25) en het Nederlandse weekblad Privé hebben de zaak rond de cover met Andrés zoontje afgehandeld. Dat heeft Royce de Vries, de advocaat van de zanger, woensdag bevestigd.

1 reactie

 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  De deal doet denken aan de manier waarop justitie werkt. Grote bla bla rechtszaak advocaten dikke dossiers en uiteindelijk loopt het uit op een voorwaardelijke veroordeling op boetes die niet betaald worden. Als er al een effectieve straf wordt uitgesproken wordt die niet gecontroleerd of de straf wordt sterk teruggebracht in de tijd. Dat wel tenzij de zaak te veel pers heeft gehaald.
 1. Huwelijkscontract van 12 miljoen en getroffen door stuipen: storm rond prinses Charlene blijft woeden
  PREMIUM
  Royalty

  Huwelijks­con­tract van 12 miljoen en getroffen door stuipen: storm rond prinses Charlene blijft woeden

  Prinses Charlene (44) is nu al enige weken weer thuis. Veel hebben de Monegasken haar echter nog niet te zien gekregen, en dat zorgt voor nieuwe onthullingen en kwalijke geruchten. Zo zou de prinses voor grof geld ‘onder contract’ liggen bij haar echtgenoot prins Albert (64) en jaarlijks miljoenen euro’s eisen om haar rol als ‘First Lady’ van Monaco weer op te nemen. Weinig positief, dus springen vrienden en familie in de bres. “Charlene heeft een toeval gehad, ze kreeg zelfs stuipen.”