André Hazes junior vertelt in Dag Allemaal voor het eerst over z'n relatie met nieuwe vriendin Sarah en de roddels waar hij elke dag tegen moet strijden.
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes junior vertelt in Dag Allemaal voor het eerst over z'n relatie met nieuwe vriendin Sarah en de roddels waar hij elke dag tegen moet strijden.

André Hazes over de leugens, Sarah en de verhouding met Monique: "Ik las dat ik mijn zoon niet meer mocht zien, hij lag gewoon in mijn armen”

ShowbizzAndré Hazes (27) slaat mea culpa. Hij erkent dat hij te onstuimig was in het bejubelen van zijn nieuwe relatie, en zo zijn ex Monique (43) heeft gekwetst. Maar het ontbreekt de moeder van zijn kind aan niets. “Ja, papa is weg. Maar papa komt wel twee keer per week zijn zoon ophalen.” In dit openhartige gesprek en exclusieve gesprek vertelt de zanger wanneer hij Sarah écht leerde kennen, hoe hij lijdt onder de leugens en wat hun verdere toekomstplannen zijn. “Ik heb te lang tegen mezelf gelogen.”

1 reactie

 • Rika Desmet

  2 maanden geleden
  Gaat de richting van zijn vader tegemoet
 1. BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”
  Play
  Showbits

  BV’s gaan naakt op cover van Story: “Vrienden zeiden: doe dit toch niet”

  Ligt er vandaag een nieuw blootblad in de krantenwinkel? Zo lijkt het wel, maar het is Story dat uitpakt met drie poedelnaakte BV’s op de cover. Niemand minder dan Kristof Goffin (Dertigers), zangeres Loredana (2Fabiola) en ex-miss en kersverse mama Joke Van de Velde gaan uit de kleren. Aanleiding is het VTM-programma ‘Ze zeggen dat’ waarin Dina Tersago en Andy Peelman onderzoek voeren naar de nieuwe preutsheid in Vlaanderen. Dina gaat voor het programma ook naakt. Ook nu krijgen de BV’s veel reacties, vertellen ze aan Desna en Jarne. “Doe dat toch niet, raadden familie en vrienden mij aan”, vertelt Kristof Goffin in een nieuwe ‘Showbits’.