André Hazes junior vertelt in Dag Allemaal voor het eerst over z'n relatie met nieuwe vriendin Sarah en de roddels waar hij elke dag tegen moet strijden.
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes junior vertelt in Dag Allemaal voor het eerst over z'n relatie met nieuwe vriendin Sarah en de roddels waar hij elke dag tegen moet strijden.

André Hazes over de leugens, Sarah en de verhouding met Monique: "Ik las dat ik mijn zoon niet meer mocht zien, hij lag gewoon in mijn armen”

ShowbizzAndré Hazes (27) slaat mea culpa. Hij erkent dat hij te onstuimig was in het bejubelen van zijn nieuwe relatie, en zo zijn ex Monique (43) heeft gekwetst. Maar het ontbreekt de moeder van zijn kind aan niets. “Ja, papa is weg. Maar papa komt wel twee keer per week zijn zoon ophalen.” In dit openhartige gesprek en exclusieve gesprek vertelt de zanger wanneer hij Sarah écht leerde kennen, hoe hij lijdt onder de leugens en wat hun verdere toekomstplannen zijn. “Ik heb te lang tegen mezelf gelogen.”

1 reactie

 • Rika Desmet

  1 jaar geleden
  Gaat de richting van zijn vader tegemoet
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.