André Hazes onthult eentonig dieet: “Elke avond spinazie, kip en aardappelen”

André Hazes volgt al twee maanden een strikt dieet.
Instagram André Hazes André Hazes volgt al twee maanden een strikt dieet.
Dat André Hazes (26) de afgelopen maanden een indrukwekkende transformatie heeft ondergaan, is geen geheim. De Nederlandse zanger onthult nu hoe hij met een opvallend dieet aan z’n lijn werkt.

De nieuwe levensstijl van André houdt in: géén alcohol, veel bewegen en gezond eten. “Ik eet mijn dagelijkse portie fruit en zeg nee tegen verkeerde suikers en vetten. Ik doe eigenlijk gewoon wat de dokter voorschrijft voor een gezond leven. Trainen deed ik voordien ook al, maar ik at verkeerd en daardoor zag je geen verschil.” André sport nu twee keer per dag, zeven op zeven. “Elke ochtend doe ik krachttraining en ’s avonds ga ik hardlopen”, vertelde hij al aan onze krant. “Ik volg nu een schema zoals bodybuilders doen. Maar zo gespierd wil ik niet worden, hoor. Alleszins neem ik deze levensstijl mee naar de toekomst.”

Op Instagram onthult hij nu wat er allemaal op zijn bord ligt, en dat blijken steeds dezelfde ingrediënten te zijn. Zo eet hij al twee maanden lang iedere avond 400 gram spinazie, 400 gram kip en 500 gram aardappelen. 

André Hazes volgt al twee maanden een strikt dieet.
Instagram André Hazes André Hazes volgt al twee maanden een strikt dieet.9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Robin Schouppe

  Maar op zo een korte tijd geraak je niet aaan zo een resultaat alleen door eten weet iedereen die uren in de gym zit !

 • José Gonzales

  Is toch al bodybuilder. En is niet mooi hoor.

 • Guy Stanbel

  Kwestie van te veel eten. Een mens heeft dat niet nodig om te overleven. Al die verspilling voor 1 mens te bedienen! Heeft niets meer te maken met gezond zijn...

 • Queenie VAN GOETHEM

  Zo gezond ziet het er niet uit.... het is allemaal aangebrand! Heel gezond

 • Frank Coussement

  Ik ben al 30 jaar een bodybuilder in hart en nieren. En vraag me af op wat dat allemaal gebaseerd is. Met een beetje inspanning eet je ook als bodybuilder lekker en gevarieerd.