André Hazes en Monique zijn sinds eind februari opnieuw een koppel.
Volledig scherm
André Hazes en Monique zijn sinds eind februari opnieuw een koppel. © Instagram/André Hazes

André Hazes is wilde haren kwijt: “Vroeger vond ik vaak dat Monique aan het zeiken was, maar eigenlijk heeft ze me gered”

ShowbizzSinds hij regelmatig sport, voelt André Hazes (26) zich beter in z'n vel, zowel op fysiek als mentaal vlak. “Ik ben altijd wild geweest, maar intussen ligt die periode achter mij. Ik kwam erachter dat iemand als Monique me kon redden”, vertelt de schlagerzanger in het Nederlandse weekblad Nieuwe Revu. 

 1. Kamal Kharmach zoekt ondernemers voor een tweede seizoen van ‘Andermans Zaken’
  TV

  Kamal Kharmach zoekt onderne­mers voor een tweede seizoen van ‘Andermans Zaken’

  Sinds 30 september kent Vlaanderen Kamal Kharmach niet enkel als comedian, maar ook als expert in ondernemen en docent bedrijfseconomie. Ondertussen steekt hij al vijf weken lang zijn neus in ‘Andermans Zaken’ op Eén en helpt kleine ondernemingen in nood. De nood aan ondernemerschap in Vlaanderen is groot, maar ondernemen is tegelijkertijd door de extra uitdagingen waarmee de coronacrisis ons confronteert. Voor 2021 worden duizenden faillissementen voorspeld. Daarom gaat Kamal opnieuw op zoek naar ondernemers die nood hebben aan begeleiding voor een tweede reeks van ‘Andermans Zaken’.
 2. André Hazes en Peter Vanlaet over hun unieke band: “Met Monique trouwen? Ik heb nog heel wat goed te maken”
  PREMIUM
  Showbizz

  André Hazes en Peter Vanlaet over hun unieke band: “Met Monique trouwen? Ik heb nog heel wat goed te maken”

  André Hazes (26) en Peter Vanlaet (53): ook al schelen ze zevenentwintig jaar, ze hebben allebei al ruimschoots van het wilde showbizzleven geproefd. En Peter doet André denken aan wijlen zijn vader. Hun klik in ‘Liefde Voor Muziek’ was dus haast onvermijdelijk. In een dubbelgesprek in Dag Allemaal laten beide heren diep in hun hart kijken. Ze praten over vreemdgaan, familieruzies, het huwelijk en een samenwerking. “Op zijn leeftijd begon ik pas aan het wilde leven.”
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land