André Hazes is weer dolgelukkig met Monique

RV
Na een maand verplichte rust en een korte breuk met zijn vriendin Monique (40) is André Hazes (24) helemaal terug. De 'zoon van' brengt een nieuwe plaat uit én hij staat in de Antwerpse Lotto Arena. "Mijn batterijen zijn weer helemaal opgeladen."

Hazes is de voorbije jaren in zijn thuisland Nederland uitgegroeid tot een megaster. Zijn albums werden met platina bekroond en 'Leef' werd een monsterhit. Met zijn nieuwe album 'Anders' zet André een volgende stap in zijn carrière. "Ik heb dit jaar veel meegemaakt. De plaat en de shows liggen in het verlengde daarvan. Het wordt een explosie van emoties." Het nummer 'Dicht bij mij', dat gaat over je kind niet kunnen zien, is daar een mooi voorbeeld van. "Ik heb het geschreven in de periode dat Monique en ik uit elkaar waren. Een propvolle agenda lag aan de basis van de breuk. Ik was nooit thuis, waardoor ik haar en onze zoon André (2) amper zag. Het werd me te veel, dus ben ik vertrokken."

Maar daar kreeg hij snel spijt van. "Omdat ik André niet wilde loslaten, zat ik soms twee uur per dag in de auto om hem even te zien. Ook voelde ik al snel dat mijn leven zonder Monique weinig voorstelde. Ik had gewoon even tijd nodig om te zien wat ik miste. Nu besef ik dat Monique de ware is. We zijn dolgelukkig." Ook de maand rust die hij in juli op doktersadvies inlaste, heeft hem deugd gedaan. "Ik werkte me kapot en zei op alles 'ja', tot m'n lijf protesteerde. Dus heb ik veel gerust en tijd doorgebracht met mijn gezin. Nu ben ik volledig klaar om te knallen." In de Lotto Arena, bijvoorbeeld. "Het wordt een te gekke show! Belgen zijn stille genieters, maar ik krijg hen wel los", knipoogt hij. 

Kaartjes voor 'André Hazes Live in Lotto Arena' op 10 november zijn te koop via www.teleticketservice.com of op 070 345 345. Zijn album 'Anders' komt morgen uit.

RV2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jurgen Van Den Bergh

    Op tijd eens een breuk van een maand zodat je wat in het rond kunt p....

  • Linda Vantomme

    Je vader was een zeer goeie zanger,nu jij nog beter TOP !!!