André Hazes is het beu en klaagt weekblad Privé aan wegens cover met zoontje

André Hazes
ANP André Hazes
André Hazes (25) klaagt het weekblad Privé aan vanwege het gebruik van een foto van zijn zoontje op de cover. De zanger heeft het advocatenkantoor van Peter R. de Vries (63) ingeschakeld, vertelde de misdaadverslaggever zondagavond in Café Hendriks & Genee.

Het blad plaatste vorige week een foto van het 3-jarige jongetje met daarbij de tekst “Kleine jongen. Hoe leg je hem dit uit", doelend op de recente breuk tussen André en Monique en de nieuwe relatie van de zanger met Bridget Maasland. Hazes zou Privé aanklagen voor schending van portretrecht. De zoon van Peter R. de Vries zou hem vertegenwoordigen.

Vorige week al zei de zanger dat hij stappen overwoog vanwege de cover van het blad. "Ik vind het schofterig", reageerde André toen in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538. Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé, verdedigde de cover in Veronica Inside. Santegoeds vond het wel kunnen omdat André en zijn ex voortdurend foto's van het jongetje delen. "We hebben hem gezien in commercials, realitysoaps, elke dag op Instagram. Daar is de afgelopen week ook helemaal niks aan veranderd. Het jongetje stond van de week bij Monique nota bene nog met een middelvinger omhoog, dus ja: de enige die het niet mag, ben ik kennelijk." Als hij door zijn ouders werd afgeschermd, dan had hij niet op de cover gestaan, voegde Santegoeds er nog aan toe.

De bewuste cover
RV De bewuste cover8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bjorn vos

  Man Laat die man toch met rust , als hij gelukkig is , wie zijn wij dan om daar iets over te zeggen , iedereen leeft zijn leven hoe hij dit wil en daar moet niemand zich mee moeien!!

 • Ilse Verlinden

  Ik denk dat jij je serieus vergist, Coen. De meeste jongeren die dit meebrullen hebben nog nooit van de papa gehoord. Blijkbaar ken jij hem persoonlijk (je weet er duidelijk alles over), steun hem dan ipv hem af te kraken.

 • Jos Vaneerdewegh

  Ik haal alles uit het leven; Is de A;kant van het plaatje; Het is voor bij,voor Hazes is de B;kant;

 • Eddy Vervaet

  Gelijk heeft hij!Een cover met een kind en een triestige titel bij verkoopt beter natuurlijk.Verder heeft niemand zaken met wat Hazes “uitspookt” in zijn privéleven.Alsof hij daarom een minder goede vader zou zijn....

 • Coen Geurts

  Ook zijn nieuw lief zal niet blijven; Arm manneke dat teert op het succes van zijn pa.