Joel Hoylaerts/Instagram
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts/Instagram

André Hazes fel afgevallen sinds burn-out

ShowbizzHoewel hij uit de spotlights probeert te blijven, dook André Hazes (28) vrijdagavond op bij een Holland Zingt Hazes-concert. Daar ging hij op de foto met de Nederlandse influencer Chahid Charrak. Op het beeld is te zien dat Hazes de laatste maanden enorm veel is afgevallen.

8 reacties

 • Ruben Beylemans

  3 maanden geleden
  Ik ken er nog die burn - out hebben. Door thuis te zitten zal het niet beter gaan. Het probleem moet aangepakt worden en dat is op het werk zelf of u zelf herpakken of uw rust beter nemen. Het is iets waar jezelf kunt aan werken maar door thuis te zitten zal het echt niet oplossen.
 • F. Madou

  3 maanden geleden
  Burn - out of depressie er is maar 1 iemand die je kan helpen en dat is u zelf, maar veel sterkte aan de mensen die het hebben , maar wees er van overtuigd dat je er uit kan komen, ik spreek van ondervinding 3 jaar thuisgezeten en 7 maanden ziekenhuis gedaan daar helpen ze juist maar met veel pillen te slikken, met al de Chinezen maar niet met den dezen.
 • Bart Decock

  3 maanden geleden
  Linda Wellekens, het "gewicht" dat hij had opgebouwd kwam niet door drank en zo hoor... was vooral spiermassa door te trainen en zo... Nu is hij lijkt hij enorm veel spiermassa kwijt te zijn..
 • guy vermeulen

  3 maanden geleden
  In ons familie zitten er twee die burn out hebben al meer dan 10 jaar , lach er niet mee want er zijn er langsom meer en het is niet van gewoon een knopje omdraaien hoor . Hopelijk komt alles goed . Als je het zelf niet hebt of gehad hebt zwijg dan !!!!!
 • kapitein zeppos

  3 maanden geleden
  Kies een andere job met minder stress en verplichtingen!