André Hazes
Volledig scherm
André Hazes © Brunopress

André Hazes blikt terug op breuk met moeder Rachel: “Veel gescholden, veel afstand”

ShowbizzAndré Hazes (27) is beretrots op zijn moeder Rachel (51), die vandaag in het Nederlandse Amstelveen haar eigen horecazaak opende. De zanger grijpt het moment aan om terug te blikken op roerige tijden, maar ook om te kijken naar de toekomst die hen te wachten staat. “Een hoop spijt. Een hoop goedmaken. Een hoop vergeten. Een hoop vergeven. Een hoop inhalen.”

0 reacties

 1. Hoe reageert Buckingham Palace op Netflixdocu ‘Harry en Meghan’?
  Royalty
  3

  Hoe reageert Buckingham Palace op Netflixdo­cu ‘Harry en Meghan’?

  De eerste drie afleveringen van ‘Harry & Meghan’ zijn verteerd. In de zesdelige Netflixreeks doet het koppel hun versie van de ‘Megxit’ uit de doeken. Zo kaarten ze het racisme aan en trekken ze parallellen met prinses Diana, die achtervolgd werd door paparazzi. Of Buckingham Palace zou reageren op de uitlatingen, was afwachten. Maar volgens de Britse media stellen koning Charles (74) en William (40) nu al orde op zaken.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. INTERVIEW. Kate Winslet ging tot het uiterste voor ‘Avatar’-sequel: “‘Ben ik dood?!’, riep ik toen ik na 7 minuten boven water kwam”
  PREMIUM
  FILM

  INTERVIEW. Kate Winslet ging tot het uiterste voor ‘Ava­tar’-se­quel: “‘Ben ik dood?!’, riep ik toen ik na 7 minuten boven water kwam”

  Het ‘Avatar’-universum heeft er een opmerkelijk familielid bij. In de langverwachte vervolgfilm - die vanaf woensdag in de zalen verschijnt - vervoegt niemand minder dan Kate Winslet (47) de hoofdcast. De verwachtingen liggen hoog: de prent moet minstens 2 miljard opbrengen om uit de kosten te geraken. Aan Kate zal het niet liggen, want voor de opnames verlegde de actrice heel wat grenzen, zo vertelt ze ons in een exclusief interview over freediven, regisseurs met korte lontjes en... Matthias Schoenaerts.