Bridget Maasland en Andre Hazes in Parijs
Volledig scherm
Bridget Maasland en Andre Hazes in Parijs © Instagram bridgetmaasland

André Hazes (25) denkt al aan samenwonen met zijn Bridget (45)

showbizzAls het aan André Hazes ligt, wordt 2020 het jaar waarin hij gaat samenhokken met zijn nieuwe vriendin Bridget Maasland. Eigenlijk wonen de twee al praktisch samen, zo onthulde de 25-jarige zanger in het Nederlandse showbizzprogramma RTL Boulevard.

9 reacties

 • Marina Martens

  1 jaar geleden
  Waarom toch zo aandacht trekken? Privé leven hou dat toch binnenshuis. Er zijn duizenden mensen die snel gaan samenwonen en even snel terug uit elkaar gaan. Nu jij beroemdheid wil kweken, moet heel je privé leven openbaar zijn. Onnozelaar
 • chantal browaeys

  1 jaar geleden
  OOOOOH Veerle , mijn man is 24 jaar jonger dan ik … hahahaha ik ben zijn moeder niet ...hij heeft zijn eigen moeder … ik ben zijn vrouw .. al 11 jaar
 • Patrick Van puymbroeck

  1 jaar geleden
  Juist marlies jou man was ouder dit is omgekeerd en hazes loopt zen sexuele lusten na nu zijn dat oudere dames wanneer hij ouder is zijn het jongere of te naief om dit te zien?
 • Marlies Schoefs

  1 jaar geleden
  mijn man was ook 19 jaar ouder en dan?
 • Nadia Panis-Verschuren

  1 jaar geleden
  Al de gene dat commentaar hebben op leeftijdsverschil. Het is niet omdat er een groot leeftijdsverschil is dat je geen relatie moogt hebben als ze zich goed voelen bij elkaar moet de rest maar zwijgen. Ik en mijn man hebben ook een groot leeftijdsverschil en op 31/12 zijn wij al 9 jaar getrouwd, dat bewijst dat op liefde geen leeftijd staat. Keert allemaal voor u eigen deur dat heb je waarschijnlijk al werk genoeg.
 1. Tweede ex getuigt over verontrustende fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijderen”
  Celebrities

  Tweede ex getuigt over verontrus­ten­de fantasieën van Armie Hammer: “Hij wilde mijn onderste ribben laten verwijde­ren”

  Het net lijkt zich langzaamaan te sluiten rond Armie Hammer (34). Zo getuigt nu al een tweede ex-vriendin over z'n gewelddadige fantasieën, en die zijn niet min: “Hij kraste de letter ‘A’ in mijn huid en wilde mijn ribben oppeuzelen.” Bovendien werd de acteur intussen ook ondervraagd door de politie. Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Page Six.
 2. Netflixreeks ‘Lupin’ gebruikt Axelle Reds hit ‘Sensualité’: streaming met 20% omhoog
  Muziek

  Netflix­reeks ‘Lupin’ gebruikt Axelle Reds hit ‘Sensualité’: streaming met 20% omhoog

  ‘Sensualité’ van Axelle Red is intussen al 28 jaar oud, maar nog even populair als toen de hit geboren werd. En daar heeft de nieuwe Netflixreeks ‘Lupin’ veel mee te maken. ‘Sensualité’ zit immers in de eerste aflevering van de Franse reeks, die twee weken na release al 70 miljoen mensen bereikte. Het record van ‘The Queen’s Gambit’, met 10 miljoen minder kijkers, is daarmee verbroken.
 1. Rapper Soulja Boy aangeklaagd voor seksueel misbruik, geweld en gijzeling
  Celebrities

  Rapper Soulja Boy aange­klaagd voor seksueel misbruik, geweld en gijzeling

  Een voormalig assistent van Soulja Boy, onder andere bekend van de hit ‘Crank That’, heeft een aanklacht tegen de rapper ingediend. Dat melden Amerikaanse media. De vrouw beschuldigt hem onder meer van seksueel misbruik. Ook zou de 30-jarige Amerikaan haar gegijzeld hebben. Tot slot weigerde hij haar loon te betalen en gedroeg hij zich gewelddadig. Het is niet de eerste keer dat de rapper in aanraking komt met het gerecht.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"