André Hazes (25) denkt al aan samenwonen met zijn Bridget (45)

Bridget Maasland en Andre Hazes in Parijs
Instagram bridgetmaasland Bridget Maasland en Andre Hazes in Parijs
Als het aan André Hazes ligt, wordt 2020 het jaar waarin hij gaat samenhokken met zijn nieuwe vriendin Bridget Maasland. Eigenlijk wonen de twee al praktisch samen, zo onthulde de 25-jarige zanger in het Nederlandse showbizzprogramma RTL Boulevard.

“Ik ben wel echt op m’n plekje bij d’r”, glunderde een verliefde André. “Ik heb al een sleutel en ik ben er heel veel te vinden.” Alleen als de zanger zijn 3-jarige zoontje André over de vloer heeft, is hij nog in zijn eigen huis te vinden. “Als ik Dreetje heb, ga ik wel naar m’n eigen plekje. Maar de rest van de dagen wil ik met haar zijn.”

André kreeg de kleine André met zijn ex Monique Westenberg. Hun knipperlichtrelatie liep begin november definitief op de klippen en al snel werd duidelijk dat de zanger was gevallen voor de 45-jarige Bridget. Zij bevestigde aan de desk van RTL Boulevard dat André vaak bij haar te vinden is. “Dat was eigenlijk gelijk al zo.”

Bridget, die deze week in een column al liet doorschemeren ‘stokoud’ te willen worden met André, moet mogelijk zelfs rekening houden met een aanzoek. “Een huwelijksaanzoek? Ik weet het niet”, zei André, “misschien wordt het wel een jaar met verrassingen”.
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marina Martens

  Waarom toch zo aandacht trekken? Privé leven hou dat toch binnenshuis. Er zijn duizenden mensen die snel gaan samenwonen en even snel terug uit elkaar gaan. Nu jij beroemdheid wil kweken, moet heel je privé leven openbaar zijn. Onnozelaar

 • chantal browaeys

  OOOOOH Veerle , mijn man is 24 jaar jonger dan ik … hahahaha ik ben zijn moeder niet ...hij heeft zijn eigen moeder … ik ben zijn vrouw .. al 11 jaar

 • Patrick Van puymbroeck

  Juist marlies jou man was ouder dit is omgekeerd en hazes loopt zen sexuele lusten na nu zijn dat oudere dames wanneer hij ouder is zijn het jongere of te naief om dit te zien?

 • MarliesSchoefs

  mijn man was ook 19 jaar ouder en dan?

 • Nadia Panis-Verschuren

  Al de gene dat commentaar hebben op leeftijdsverschil. Het is niet omdat er een groot leeftijdsverschil is dat je geen relatie moogt hebben als ze zich goed voelen bij elkaar moet de rest maar zwijgen. Ik en mijn man hebben ook een groot leeftijdsverschil en op 31/12 zijn wij al 9 jaar getrouwd, dat bewijst dat op liefde geen leeftijd staat. Keert allemaal voor u eigen deur dat heb je waarschijnlijk al werk genoeg.