An Swartenbroekx woont in Spanje: “Bieke is de Marc Coucke van ‘F.C. De Kampioenen’”

ShowbitsAl wie ‘F.C. De Kampioenen’ een warm hart toedraagt, zal glunderen wanneer ze deze hereniging zien. An Swartenbroekx (Bieke) en Herman Verbruggen (Markske) zijn weer heel even bij elkaar, voor de boekvoorstelling van ‘Duupje 3'. ‘Duupje’ is het kinderboekenfiguurtje dat Ans vader René Swartenbroekx in de jaren tachtig creëerde. Vorig jaar blies An het figuurtje nieuw leven in. Showbits-reporter Jarne ging haar alvast feliciteren met haar nieuwe boek. An woont ondertussen in Spanje, waardoor ze Herman niet meer zo vaak ziet. “Eigenlijk is An de Marc Coucke van ‘De Kampioenen’”, grapt Herman. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

6 reacties

 • Bert Rens

  4 maanden geleden
  Dat de kijkcijfers zo hoog altijd waren bewijst dat het ook na de eerste 8 seizoenen een voltreffer was. En niet alleen voor kinderen hoor. Je bent voor- of tegenstander misschien maar in de afleveringen van álle seizoenen was het uitgangspunt een misverstand wat tot grappige situaties leidde, zelfs al waren ze voorspelbaar. De films vond ik persoonlijk veel minder goed.
 • Wendy Vandereyken

  4 maanden geleden
  Juist Patrick De Bock.. De eerste 8 seizoenen van De Kampioenen waren goed, na het vertrek van Jacques Vermeire als DDT ging het bergaf. De scenario's werden zwakker en waren eerder gericht op een kinderpubliek. De Kampioenen werden een karikatuur van zichzelf. Men heeft die reeks te fel uitgemolken, na 8 seizoenen had men er al mee moeten stoppen.
 • Haesendonck Yves

  4 maanden geleden
  Toch nog altijd beter dan wat we nu te zien krijgen allemaal brol. De voice is dat nog ni afgezaagd misschien?
 • patrick de bock

  4 maanden geleden
  Eerlijk? De beginjaren van de kampioenen waren prachtig, maar nadien ging het stilletjes aan van kwaad naar erger. De scenario’s trokken echt op niks meer en de acteurs/actrices maakten zich gewoon belachelijk
 • Johan commère

  4 maanden geleden
  de " Coucke van de kampioenen " ?? Sorry hoor , sinds An Swartenbroekx de scenario's voor haar rekening nam was het een kinderprogramma , de films nog meer .
 1. KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboarden tijdens staatsbezoek in Zuid-Afrika
  Play
  ROYALTY

  KIJK. Filip zoals je hem nog nooit hebt gezien: koning leert skateboar­den tijdens staatsbe­zoek in Zuid-Afri­ka

  Een skatende koning komt niet vaak voor, maar koning Filip doet het toch. De koning is samen met zijn vrouw Mathilde op staatsbezoek in Zuid-Afrika. In Johannesburg bezoekt het koninklijke paar Skateistan, een project waar jongeren uit de buurt onderwijs krijgen en tegelijk kunnen skaten. De bedoeling is om de kinderen zo van straat weg te houden. Filip en Mathilde leren enkele skatende jongens kennen, die de koning een trucje uitleggen. Beelden tonen hoe Filip aan de jongens vraagt hoe hij op het bord moet staan. Mathilde staat haar man bij om ervoor te zorgen dat hij niet zou verongelukken. De twee krijgen elk nog een skateboard cadeau van Skateistan.
 1. Grote entree gaat mis: CeeLo Green valt van paard tijdens herdenking van overleden rapper Shawty Lo
  Play
  Celebrities

  Grote entree gaat mis: CeeLo Green valt van paard tijdens herdenking van overleden rapper Shawty Lo

  De grote entree van CeeLo Green (47) ging niet zoals hij had verwacht. De zanger reed met een paard het herdenkingsfeest van de overleden rapper Shawty Lo in Atlanta binnen. De zaal was onder de indruk en het beest ook, want het werd heel nerveus. Het paard werd plots wild, waardoor het samen met de artiest tegen de grond ging. De aanwezigen konden hun lach alvast niet inhouden. “CeeLo Green van een paard zien vallen, was het grappigste dat ik ooit heb mogen zien.”
 2. Drugshandel van haar zoon is zoveelste tegenslag voor Kim Kay: “Ik ben al jarenlang aan mijn bed gekluisterd”
  PREMIUM
  BV
  3

  Drugshan­del van haar zoon is zoveelste tegenslag voor Kim Kay: “Ik ben al jarenlang aan mijn bed gekluis­terd”

  Haar enige zoon die een gevangenisstraf van vier jaar riskeert voor drugsfeiten. Het is de zoveelste klap die het leven uitdeelt aan Kim Kay (45). De ‘Lilali’-zangeres scoorde ooit een monsterhit en stond op alle Vlaamse podia, maar raakte daarna in een neerwaartse spiraal. Ze overwon baarmoederhalskanker, een zware morfineverslaving en is intussen al een decennium aan haar bed gekluisterd door medische complicaties. “Ik heb al jaren geen frisse lucht meer gehad.”