Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

An Swartenbroekx vond plusmama worden niet gemakkelijk: “Guido en ik denken soms nog: hoe zou een kind van ons tweeën geweest zijn?”

Showbizz“De band met mijn mama was speciaal. Heel liefdevol, maar ze was vooral bezig met genezen en overleven.” An Swartenbroekx (51) kreeg thuis - ondanks de ziekte van haar moeder - een erg warme opvoeding. Die probeert ze ook in haar nieuw-samengestelde gezin met vier kinderen over te brengen. Al loopt dat lang niet altijd over rozen. “Mijn zoon zal op zijn werk nooit vertellen dat ik Bieke van ‘De Kampioenen’ ben.”

7 reacties

 • An Peeters

  1 jaar geleden
  Je weet nooit wat plusouder is tot je het effectief bent. dus nee, je weet niet waaraan je begint.
 • Hugo hofmans

  1 jaar geleden
  Een heel goede actrice en scenario-schrijfster. Ik ben er zeker van dat zij haar privéleven volledig op de rails heeft. Met vier kinderen zeker geen gemakkelijke opgave.
 • Serge Aernoudt

  1 jaar geleden
  Ze had beter eerst wat proef gedraaid en dan pas beslist.
 • Marc Van der Vloedt

  1 jaar geleden
  Chapeau voor mensen (mama's en papa's) die de "plus" weten te reduceren of volledig opgaan in de nieuwe samenstelling... alhoewel later, gemakkelijker de ontbrekende (bloed)band als excuus kan opgeworpen worden door...
 • Peter Hindryckx

  1 jaar geleden
  Kzou er nooit aan beginnen
 1. Onmiddellijk een schot in de roos: Milan verovert het hart van elke coach in ‘The Voice’ met 'No Time To Die’
  Play
  TV

  Onmiddel­lijk een schot in de roos: Milan verovert het hart van elke coach in ‘The Voice’ met 'No Time To Die’

  Kersvers talent, aanstekelijke optredens en twee nieuwe coaches. Vrijdagavond ging het achtste seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ van start. De blind auditions waren een succes, in het bijzonder voor Milan. Met zijn breekbare stem wist hij alle juryleden vanaf de eerste noten te overtuigen. “Voor zulke stemmen ben ik coach geworden", glundert Mathieu Terryn.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.