Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

An Swartenbroekx vond plusmama worden niet gemakkelijk: “Guido en ik denken soms nog: hoe zou een kind van ons tweeën geweest zijn?”

Showbizz“De band met mijn mama was speciaal. Heel liefdevol, maar ze was vooral bezig met genezen en overleven.” An Swartenbroekx (51) kreeg thuis - ondanks de ziekte van haar moeder - een erg warme opvoeding. Die probeert ze ook in haar nieuw-samengestelde gezin met vier kinderen over te brengen. Al loopt dat lang niet altijd over rozen. “Mijn zoon zal op zijn werk nooit vertellen dat ik Bieke van ‘De Kampioenen’ ben.”

7 reacties

 • An Peeters

  1 maand geleden
  Je weet nooit wat plusouder is tot je het effectief bent. dus nee, je weet niet waaraan je begint.
 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  Een heel goede actrice en scenario-schrijfster. Ik ben er zeker van dat zij haar privéleven volledig op de rails heeft. Met vier kinderen zeker geen gemakkelijke opgave.
 • Serge Aernoudt

  1 maand geleden
  Ze had beter eerst wat proef gedraaid en dan pas beslist.
 • Marc Van der Vloedt

  1 maand geleden
  Chapeau voor mensen (mama's en papa's) die de "plus" weten te reduceren of volledig opgaan in de nieuwe samenstelling... alhoewel later, gemakkelijker de ontbrekende (bloed)band als excuus kan opgeworpen worden door...
 • Peter Hindryckx

  1 maand geleden
  Kzou er nooit aan beginnen
 1. BINNENKIJKEN. In dit huis brengen de presentatoren van Qmusic hun zomer door: “Het is precies of we allemaal samen op kot zitten”
  Showbizz

  BINNENKIJ­KEN. In dit huis brengen de presentato­ren van Qmusic hun zomer door: “Het is precies of we allemaal samen op kot zitten”

  Hoog bezoek in Oostende. Deze zomer strijken de presentatoren van Qmusic opnieuw neer aan het Q-Beach House, waar ze twee maanden lang radio maken. En niet alleen het radiostation bevindt zich in de zonnige kuststad, ook het huis waar de Qmusic-dj’s hun dagen doorbrengen ligt er. Daar kunnen alle presentatoren samen koken, slapen, werken, plezier maken, en ja, drankspelletjes spelen. “In de studio in Vilvoorde wordt er bijna altijd over het werk gepraat. Hier leren we elkaar eens op een andere manier kennen.”
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.