Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

An Swartenbroekx verhuist naar Spanje met haar man: “Ik dacht: hier wil ik oud worden”

BVAn Swartenbroekx (52) maakt haar Spaanse droom waar. Samen met haar man Guido heeft ze een huis gekocht in Andalusië, waar ze ook het grootste deel van het jaar zullen wonen. Dat vertelt ze in Story.

51 reacties

 • Gratienne D´Hondt

  3 maanden geleden
  Groot gelijk geniet ervan Kon ik dit ook maar was ik al weg
 • Marcelo España

  3 maanden geleden
  Ik woon al meer dan 7 jaar in Spanje, eerst in Alicante , nu in Andalucia, niet ver van Arenas waar Bieke naartoe gaat wonen. Mooie natuur en zeeklimaat dat tempert. Spaans leren is een must en geduld opbrengen want "manana" is nog steeds van kracht. Drinkwater koop je best in de supermarkt want het grondwater is vergiftigd door de onkruidverdelgers, dat was een wijze raad van een lokale spanjaard.
 • Bert De Bruin

  3 maanden geleden
  De meeste politiekers hebben ook een tweede verblijven in het zuiden dus een goede beslissing. De koffie buiten op je terras drinken onder een stralend zonnetje of in Belgie tussen vier muren en een deprimerende grijze lucht is een heel groot verschil.
 • Mario Degryse

  3 maanden geleden
  Prachtige locatie maar ik hou meer van Benelmadena naast Malaga, ik hou van de jacht haven met dat Moors paleis in het midden ... ok toerist locatie maar niet in jan/feb/maart geen hinder dan en puur relax genieten indien het financieel kan. Geniet van de Spaanse cultuur, gastronomie en het zonnetje die ons allen keer op keer opfleurt.
 • sonja van oers

  3 maanden geleden
  Goed gedaan. Volg je hart en geniet ervan. Je leeft maar 1x
 1. “Elke is ondertussen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond
  BV
  5

  “Elke is ondertus­sen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond

  Begin 2021 meldden Regi Penxten (46) en Elke Vanelderen (44) spijtig nieuws. Na een relatie van achttien jaar, waarvan negen getrouwd, besloten ze een punt achter hun huwelijk te zetten. Zonder wranggevoelens en vooral met veel liefde voor hun twee dochtertjes. Tot voor kort woonden de twee zelfs nog samen, maar daar kwam onlangs verandering in. Elke trok eruit, maar moest niet ver verhuizen. “Ze woont op vijf minuten, da’s perfect voor kinderen”, klinkt het bij Regi.