An Lemmens.
Volledig scherm
PREMIUM
An Lemmens. © Joris Casaer

An Lemmens zou ‘Temptation Island’ wel willen presenteren: “Om dan die ‘cheaters’ eens keihard aan te pakken”

ShowbizzZe helpt boeren aan een lief en zang- en andere talenten aan een carrière. An Lemmens (40) is dit najaar meer dan ooit de leading lady bij VTM. Al had dat evengoed anders kunnen uitdraaien. “Dit is nooit plan A geweest. Vroeger was ik namelijk ontzettend verlegen. Voor TMF moest ik interviews doen met m’n grote muzikale helden, maar ik kon voordien geen smalltalk voeren. Meestal zat ik gewoon naar de grond te staren.”

 1. An Lemmens tikt Thibaut Courtois op de vingers na omstreden foto met tijgerwelp
  Showbizz

  An Lemmens tikt Thibaut Courtois op de vingers na omstreden foto met tijgerwelp

  Een foto die Thibaut Courtois (28) op zijn Instagramprofiel heeft gedeeld doet bij An Lemmens (39) de wenkbrauwen fronsen. De Rode Duivel bracht onlangs met zijn gezin een bezoek aan een Spaanse zoo en poseerde daar trots met enkele dieren, waaronder een tijgerwelp. Iets waar An Lemmens als dierenrechtenactiviste niet mee akkoord gaat: via de sociale media wil zij voor eens en altijd duidelijk maken dat het “niet schattig” is om met wilde dieren op de foto te gaan.
 1. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"

 2. Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijkste van alle beren"
  Play

  Pairi Daiza verwelkomt twee nieuwe ijsberen: "De gevaarlijk­ste van alle beren"