An Lemmens in de bres voor konijnen.
Volledig scherm
An Lemmens in de bres voor konijnen. © Instagram

An Lemmens roept Vlaming op om geen konijn meer te eten: “Ook al proberen ze je te overtuigen van het tegenovergestelde”

Showbizz“Tijdens de Week van het Konijn wil het VLAM konijnenvlees extra onder de aandacht brengen, want de consumptie ervan boert achteruit in Vlaanderen. In samenwerking met supermarkten en slagers prijst men de troeven van konijn aan. Een reeks recepten moet inspiratie bieden. Wel ik wil jullie vriendelijk vragen om net géén konijn meer te eten!”, schrijft An op Instagram. 

152 reacties

 • maarten vissers

  3 jaar geleden
  Aan alle veganisten :je mag ook geen groenten en peulvruchten eten want dat is het voedsel voor deze dieren. Is de mensheid gek geworden??
 • Miranda Ballet

  3 jaar geleden
  Het is niet omdat jij geen vlees eet dat iedereen dat moet doen. Hou eens op met iedereen te bepamperen en jullie mening op te dringen. Het is hier geen dictatuur he???
 • PIETER ROGIERS

  3 jaar geleden
  De strategie van dierenrechtenorganisaties bestaat er uit om u met leugens, mythen en misleidende beelden een vertekend en zo negatief mogelijk beeld van de konijnensector voor te schotelen, met als doel u te choqueren, compassie te doen krijgen, en tegelijkertijd hun veganistisch gedachtengoed op te dringen. Boeren zorgen heel goed voor hun dieren, geen enkele sector wordt zo zwaar gecontroleerd als de landbouwsector!!
 • Marius Heukelom

  3 jaar geleden
  Mmmmmmm....... KONIJN.. Goed idee. Zal ik eens klaarmaken dit weekend.
 • Gerard Braeckmans

  3 jaar geleden
  Over varkens, kippen en ganzen heb ik haar nog niet gehoord. Het zal waarschijnlijk gaan over de aaibaarheid van het dier.