TVM
Volledig scherm
© TVM

An Lemmens kwaad om fake profiel op Tinder

Presentatrice An Lemmens maakte via Twitter bekend dat iemand zich op Tinder voor haar uitgeeft. Ze werd door anderen gewezen op het valse profiel en heeft nu een bericht gedeeld om duidelijk te maken dat zij niet achter het profiel zit. 

1 reactie

 • jeannine budts

  5 jaar geleden
  schandalig wat er op internet allemaal gebeurd
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Noa Tambwe Kabati uit ‘Assisen’ timmert aan carrière: “Ik zoek niet naar films die mensen willen zien, maar die ze moéten zien”
  BV

  Noa Tambwe Kabati uit ‘Assisen’ timmert aan carrière: “Ik zoek niet naar films die mensen willen zien, maar moéten zien”

  Theater, tv-series, langspeelfilms, dansclips: noem het maar op en Noa Tambwe Kabati (21) heeft het afgelopen jaar in deze projecten zijn talent laten zien aan Vlaanderen. Op dit moment is de jonge acteur nog te zien in de interactieve fictiereeks ‘Assisen’, dat deze week zijn ontknoping nadert. “Je kan nooit zeggen dat je alleen maar in een serie of film wil spelen.”
 3. Omstanders negeren vrouw in nood vanwege tatoeages in ‘Ze zeggen dat’: “Ik kan hier niet naar kijken”
  Play
  TV

  Omstanders negeren vrouw in nood vanwege tatoeages in ‘Ze zeggen dat’: “Ik kan hier niet naar kijken”

  Hoe wordt er écht gereageerd op vrouwen met tattoos? Dat onderzoekt Dina Tersago (44) in het gloednieuw seizoen van ‘Ze zeggen dat’, aan de hand van enkele sociale experimenten. Wanneer de 26-jarige Trix - een vrouw met meerdere tattoos - op de grond gaat liggen in een winkelcentrum én duidelijk hulp nodig heeft, wordt ze volledig genegeerd door alle voorbijgangers. De beelden laat niemand onberoerd.