Medialaan
Volledig scherm
© Medialaan

An Lemmens heeft haar twijfels bij de 'ploetermoeder'-tendens: "Ik voel me bijna schuldig dat ik wél op een roze wolk zit"

ShowbizzDe laatste jaren heerst er een soort ‘ploetermoeder’-tendens die de negatieve kanten van het ouderschap in de kijker durft zetten: mama’s (en papa’s) durven toegeven dat de opvoeding van hun kroost allerminst vlekkeloos verloopt en dat ze het soms verdomd moeilijk hebben. An Lemmens heeft echter haar twijfels bij deze evolutie: “Sinds wanneer wordt moederschap/ouderschap gezien als iets dat zo uitputtend, frustrerend en eenzaam is?”, vraagt de mama van Zappa Rosa zich af op Instagram.

36 reacties

 • Wellens Johan

  3 jaar geleden
  Het lijkt wel een verplichting om kinderen op de wereld te zette,misschien moeten sommige mensen is eerst nadenken dan zou al dat geklaag en gezaag niet nodig zijn.
 • Ilse Verlinden

  3 jaar geleden
  Iedereen kan kinderopvang betalen, voor mensen met een uitkering is het zelfs goedkoper dan je kinderen thuis houden. Voor 1,20 euro per dag kan je nog geen eten kopen.....
 • Ilse Verlinden

  3 jaar geleden
  Ik ben geen fan van haar maar hier moet ik haar wel gelijk geven. Het is precies mode om te zeggen dat je kinderen ettertjes zijn en dat het toch allemaal zo zwaar is. Sommige kinderen vragen inderdaad extra zorg en aandacht. Maar misschien dat veel ouders best op voorhand nadenken over hoe ze het gaan bolwerken ipv achteraf te komen klagen.
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Tegenwoordig moet iedereen in een slachtofferrol of minderheidsgroep kruipen. Mensen zoeken vaak de mizerie op en verwachten dat ze alles in hun schoot geworpen krijgen. Wie het hardste roept (weent) krijgt het meest. Zieke mentaliteit!
 • Thomas Van Steenberge

  3 jaar geleden
  Nieuw kwalitatief leven lijkt me toppunt van ethiek. Natuurlijke, metafysische oerzingeving en wedergeboorte. Alternatief is langzaam depressief uitsterven.
 1. Eén nieuwe single, véél tranen: deze kandidaten overleefden eerste bootcamp van ‘K2 zoekt K3' niet
  Play
  TV
  5

  Eén nieuwe single, véél tranen: deze kandidaten overleef­den eerste bootcamp van ‘K2 zoekt K3' niet

  Slechts 15 kandidaten overleefden de auditierondes van ‘K2 zoekt K3'. Zij gingen door naar de gevreesde bootcamp, waar er alweer wat kandidaten zouden afvallen. Zingen met Rolf Sanchez en acteren met Jacques Vermeire: de mogelijke nieuwe K3'tjes hadden het erg naar hun zin. Tenminste, tot het moment van de waarheid aanbrak. Drie kandidaten moesten na deze aflevering namelijk onverbiddelijk naar huis, en zagen hun droom in het water vallen.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.