Medialaan
Volledig scherm
© Medialaan

An Lemmens heeft haar twijfels bij de 'ploetermoeder'-tendens: "Ik voel me bijna schuldig dat ik wél op een roze wolk zit"

ShowbizzDe laatste jaren heerst er een soort ‘ploetermoeder’-tendens die de negatieve kanten van het ouderschap in de kijker durft zetten: mama’s (en papa’s) durven toegeven dat de opvoeding van hun kroost allerminst vlekkeloos verloopt en dat ze het soms verdomd moeilijk hebben. An Lemmens heeft echter haar twijfels bij deze evolutie: “Sinds wanneer wordt moederschap/ouderschap gezien als iets dat zo uitputtend, frustrerend en eenzaam is?”, vraagt de mama van Zappa Rosa zich af op Instagram.

36 reacties

 • Wellens Johan

  4 jaar geleden
  Het lijkt wel een verplichting om kinderen op de wereld te zette,misschien moeten sommige mensen is eerst nadenken dan zou al dat geklaag en gezaag niet nodig zijn.
 • Ilse Verlinden

  4 jaar geleden
  Iedereen kan kinderopvang betalen, voor mensen met een uitkering is het zelfs goedkoper dan je kinderen thuis houden. Voor 1,20 euro per dag kan je nog geen eten kopen.....
 • Ilse Verlinden

  4 jaar geleden
  Ik ben geen fan van haar maar hier moet ik haar wel gelijk geven. Het is precies mode om te zeggen dat je kinderen ettertjes zijn en dat het toch allemaal zo zwaar is. Sommige kinderen vragen inderdaad extra zorg en aandacht. Maar misschien dat veel ouders best op voorhand nadenken over hoe ze het gaan bolwerken ipv achteraf te komen klagen.
 • Anoniem

  4 jaar geleden
  Tegenwoordig moet iedereen in een slachtofferrol of minderheidsgroep kruipen. Mensen zoeken vaak de mizerie op en verwachten dat ze alles in hun schoot geworpen krijgen. Wie het hardste roept (weent) krijgt het meest. Zieke mentaliteit!
 • Thomas Van Steenberge

  4 jaar geleden
  Nieuw kwalitatief leven lijkt me toppunt van ethiek. Natuurlijke, metafysische oerzingeving en wedergeboorte. Alternatief is langzaam depressief uitsterven.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.