An Lemmens heeft een nieuwe relatie

Medialaan
An Lemmens is terug verliefd, dat vertelt ze in primeur aan het Qmusic-duo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe in een nieuwe aflevering van hun podcast ‘De 10 Meest Gegoogelde Vragen Over’.

“Net op het moment dat ik dacht dat mijn dochter en ik voor altijd met ons twee zouden zijn, is er een fantastische man op mijn pad gekomen. Voilà, een primeur voor jullie. Ik kan er nog niet heel veel over zeggen, want het is niet dat wij al jaren samen zijn. Het is ook niet dat ik al goed weet wat en hoe maar ik weet wel dat ik verliefd ben. En na een hele zware en traumatische scheiding is het heel fijn om me terug verliefd te voelen”, vertelt An openhartig aan Maarten en Dorothee.

An was in het verleden getrouwd met muzikant en presentator Sean Dhondt en later ook met kunstenaar Arne Quinze. Met hem kreeg ze in december 2014 een dochter, Zappa Rosa, maar in juni 2015 kwam er een einde aan hun huwelijk.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • emiel van rossem

  Ik wens je heel veel geluk en liefde toe, lieve An, maar ik weet van niets.

 • Patricia Van De Gucht

  Cath Luyten is een dame naar mijn hart, Ik vind dat erg dat er zoveel koppels uit mekaar gaan,het is een trend geworden, Hoe dikwijls kunnen die verliefd worden? Ik begrijp dat niet, Maar ja zij is in de fleur van haar leven en ze zit daar met een oudere man... Het gras is niet altijd groener aan de overkant....

 • Freddy De Vos

  Mooie en lieve vrouw en goede presentatrice! Hopelijk blijft haar relatie lang duren!

 • Paul Van Hooland

  't Wordt precies een gewenning,liefdevol scheiden en de volgende .In die tv wereld sjonge .Ik hoop dat ze gelukkig is over 47 jaar verliefd zijn zoals wij . van hoogland achiel

 • Sofie Smeesters

  Zalige madam ! Veel geluk !