An Lemmens deelt gebruikersnaam van fan die haar perverse berichten stuurt

Kristof Ghyselinck
An Lemmens (38) is het beu om perverse berichten op Instagram te ontvangen. De presentatrice stelde daarom een voorbeeld door een fan in z'n hemd te zetten en z’n gebruikersnaam te delen met al haar volgers. 

“Kom neuken met u lekker kont.” Dat bericht kreeg An Lemmens in haar inbox. Waarna de afzender even later zijn bericht ongedaan probeerde te maken. “Nee nee, grapje”, schreef hij snel. An reageerde sarcastisch. “Ja maar, als ’t een grapje is, dan kom ik niet, hé”, schreef ze bij het bericht dat ze online deelde.

De presentatrice was zo vriendelijk geweest om de gebruikersnaam van de afzender te verbergen onder wat dikke strepen, maar de man wist echter van geen ophouden. “Ik wil zo hard neuken, zodat iedereen u kan horen kreunen met u dikke tetten”, aldus de man in de inbox van An. 

(lees verder onder de foto)

Instagram Stories

“Zal ik zo’n berichten in het vervolg anders niet meer anoniem online zetten?” dreigde ze in een screenshot waarbij ze het gezichtje van een boze duivel had toegevoegd. Wie goed oplette, kon op dat moment al de naam van de ‘dader’ lezen. De presentatrice had zijn naam tweemaal gecensureerd, maar liet het een keer (per ongeluk?) staan. Zo wisten haar fans meteen wie de viespeuk was die het bekende gezicht probeerde lastig te vallen.
45 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Moortgat

  Almaar populair willen worden door social media tot het tegen je keert zou het niet kunnen?

 • Joachim Albert

  Een echte fan, was niet anoniem dus geen pervert. Gewoon fan die haar graag ziet, echt graag...te graag misschien zij is in fout door openbaar te maken ze had ook kunnen dreigen met politie ofzo

 • Tomé Martinho

  Ze kon deze schunnige berichten van dit jong gastje gewoon zonder veel tralala afblokken. Ooit zal de aandacht van het andere (volwassen) geslacht ook voor haar verdwijnen. Dit zal ook niet leuk zijn!

 • Chris Devlaeminck

  't Ja, dat ventje denkt, ik kan maar proberen. Op zijn manier dan. En heeft ze nu al geantwoord?

 • Jil Heirman

  Tja, ze heeft gewoon gelijk. Mannen: gedraag u, dan heb je dit niet voor.