An Lemmens deelt dramatische oproep: “Mijn zus is haar hond kwijt”

An Lemmens
VTM An Lemmens
An Lemmens (38) maakt zich grote zorgen. Nadat haar zus een auto-ongeval had in Zuid-Frankrijk, werd haar hond gewond en nam die vervolgens de benen. Lemmens heeft nu een oproep gedeeld op Facebook om de hond terug te vinden. Ze vraagt om het bericht zo veel mogelijk te delen. 

“Kunnen jullie dit bericht ajb massaal delen?”, schrijft ze. “Mijn zus en haar gezin zijn vanochtend betrokken bij een ernstig verkeersongeval waarbij ook hun hond gewond en verdwenen is. We willen Atreyu graag snel terugvinden zodat hij verzorgd kan worden en naar huis kan komen! Delen jullie ajb mee?”. Het ongeval gebeurde in Aumont-Aubrac, een dorpje in Zuid-Frankrijk tussen Clermont-Ferrand en Montpellier.
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Linda Verresen

  Verschrikkelijk, ik hoop dit nooit mee te maken. Zo’n dier maakt deel uit van je gezin. Die onzekerheid waar en hoe het met hem is .. hopelijk wordt ie snel gevonden !

 • Bruno Lapere

  Wat ik hier lees, amaai Veel sterkte aan het baasje en aan allen die de hond lief heeft. Hopelijk komt hij snel en gezond terecht.

 • Jim Baker

  Het gaat hier over een hond een dier dat enorm veel liefde geeft al is maar om te eten en drinken daarom begrijp ik sommige van die smerige reacties hieronder niet. Misschien omdat je zelf geen liefde meer kan geven of ooit gegeven hebt. Een goede raad ga een hond halen in het asiel hij zal het je leren.

 • Ilse Verlinden

  Nee, Roger, een dier is niet gelijk aan een mens. Daarmee wil ik niet zeggen dat dieren onbelangrijk zijn en dat je die niet graag moet zien. Maar een dier verliezen kan je niet vergelijken met een kind verliezen. Ik ken veel mensen die daar letterlijk en figuurlijk kapot van gegaan zijn. Dat is een echt groot drama....

 • Juliette Francois

  Hoe later op de avond hoe fijner de reacties? Als er één ding wel zeker is, dan is het wel dat de familie Lemmens grote dierenvrienden zijn. De hond is gaan lopen van angst. Voor één keer vind ik sociale media wel eens nuttig en ik hoop op een goede afloop. Geef mij maar de onvoorwaardelijke vriendschap van een hond!