Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Amy uit 'K2 zoekt K3' diep teleurgesteld: “Ik hoor niks meer van Hanne, Marthe en Julia, dat doet echt pijn”

ShowbizzZe verloor op het nippertje de finale van ‘K2 zoekt K3' van Julia Boschman (19), en dat is duidelijk nog niet helemaal verteerd bij Amy Courtens (25). In een uitgebreid interview blikt ze terug op haar deelname, die bij momenten een zure nasmaak achterliet. “Het leek of de jury een pik had op mij”, klinkt het bijvoorbeeld. Maar heeft ze nog contact met de huidige K3'tjes? Wat zijn haar ambities in de showbizzwereld? En hoe zit het nu precies met haar huwelijk? “Ergens denk ik dat Aaron blij is dat ik niet gewonnen heb. Hij heeft zijn Amy terug.”

74 reacties

 • Koen Verberck

  4 maanden geleden
  Zie je meteen hoe fake alles is. Van begin tot einde. Wat had je nu gedacht?!
 • Gisèle De Muylder

  4 maanden geleden
  Amy, je was de betere K3 geweest, je zong de anderen onder tafel en dat mocht niet gebeuren. Troost je, er liggen nog veel opportuniteiten voor je klaar.
 • Griet Stuyts

  4 maanden geleden
  Wat had zij nu echt gedacht, dat ze op die korte tijd een vriendschap had opgebouwd voor het leven? Hoe naïef kan je zijn! Amy je was enkel een kandidate uit het rijtje en die meiden hebben echt wel wat anders te doen dan contact houden met al die meiden en jongens uit al die zoekshows. Dat je ego groot is, hebben we ondertussen wel door en dat je absoluut in de showbizz wil terecht komen ook, maar daar dien je meestal over talenten te beschikken…
 • Bert Hoover

  4 maanden geleden
  En nog steeds aandacht zoeken…. En maar afgeven…. Maar zelf niet doorhebben dat je daarmee je eigen ruiten serieus ingooit. Nu ja, toch succes gewenst in je toekomst, maar verander aub uw attitude als je ergens wilt geraken.
 • An Goossens

  4 maanden geleden
  Amy staat nog niet met haar 2 voetjes in de volwassen wereld… dat komt wel, maar denk je dat overal waar je gaat solliciteren en niet aangenomen wordt, er nadien nog contact is?!?
 1. Boer Kim kiest dan tóch voor Emi: "Geen contact meer met Ginny”
  Play
  Showbizz

  Boer Kim kiest dan tóch voor Emi: "Geen contact meer met Ginny”

  Tijdens het laatste keuzemoment in ‘Boer zkt Vrouw’ koos boer Kim definitief voor Ginny. Een keuze waar hij na de romantische date meteen spijt van bleek te hebben. Na een snelle position switch, zagen we hoe Kim op het einde van de aflevering in de armen van Emi vloog. Hoe gaat het intussen met Emi? Heeft ze lang getwijfeld na het telefoontje van Kim? En heeft ze nog contact met Ginny? Showbits-reporter Senne zocht haar op.