Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Amy uit 'K2 zoekt K3' diep teleurgesteld: “Ik hoor niks meer van Hanne, Marthe en Julia, dat doet echt pijn”

ShowbizzZe verloor op het nippertje de finale van ‘K2 zoekt K3' van Julia Boschman (19), en dat is duidelijk nog niet helemaal verteerd bij Amy Courtens (25). In een uitgebreid interview blikt ze terug op haar deelname, die bij momenten een zure nasmaak achterliet. “Het leek of de jury een pik had op mij”, klinkt het bijvoorbeeld. Maar heeft ze nog contact met de huidige K3'tjes? Wat zijn haar ambities in de showbizzwereld? En hoe zit het nu precies met haar huwelijk? “Ergens denk ik dat Aaron blij is dat ik niet gewonnen heb. Hij heeft zijn Amy terug.”

74 reacties

 • Koen Verberck

  7 maanden geleden
  Zie je meteen hoe fake alles is. Van begin tot einde. Wat had je nu gedacht?!
 • Gisèle De Muylder

  7 maanden geleden
  Amy, je was de betere K3 geweest, je zong de anderen onder tafel en dat mocht niet gebeuren. Troost je, er liggen nog veel opportuniteiten voor je klaar.
 • Griet Stuyts

  7 maanden geleden
  Wat had zij nu echt gedacht, dat ze op die korte tijd een vriendschap had opgebouwd voor het leven? Hoe naïef kan je zijn! Amy je was enkel een kandidate uit het rijtje en die meiden hebben echt wel wat anders te doen dan contact houden met al die meiden en jongens uit al die zoekshows. Dat je ego groot is, hebben we ondertussen wel door en dat je absoluut in de showbizz wil terecht komen ook, maar daar dien je meestal over talenten te beschikken…
 • Bert Hoover

  7 maanden geleden
  En nog steeds aandacht zoeken…. En maar afgeven…. Maar zelf niet doorhebben dat je daarmee je eigen ruiten serieus ingooit. Nu ja, toch succes gewenst in je toekomst, maar verander aub uw attitude als je ergens wilt geraken.
 • An Goossens

  7 maanden geleden
  Amy staat nog niet met haar 2 voetjes in de volwassen wereld… dat komt wel, maar denk je dat overal waar je gaat solliciteren en niet aangenomen wordt, er nadien nog contact is?!?
 1. Waarom de schijnbaar onschuldige vakantiefoto's van koningin Letizia beroering veroorzaken
  Royalty
  11

  Waarom de schijnbaar onschuldi­ge vakantiefo­to's van koningin Letizia beroering veroorza­ken

  De Spaanse koninklijke familie verblijft nog steeds op Mallorca voor hun jaarlijkse vakantie. De royals proberen er even te ontsnappen aan hun zorgen, maar de Spaanse pers houdt elk detail nauwlettend in de gaten. Zo zorgen foto’s van koningin Letizia (49) tijdens een bezoek aan een markt voor beroering: niet alleen noemen sommige royaltywatchers het een “schijnvertoning”, ook krijgt Letizia kritiek op haar “veel te korte jurk”.
 2. Acteur Steve Martin denkt aan zijn pensioen: “Na deze reeks ga ik niet op zoek naar nieuwe rollen”
  Celebrities

  Acteur Steve Martin denkt aan zijn pensioen: “Na deze reeks ga ik niet op zoek naar nieuwe rollen”

  De Amerikaanse acteur Steve Martin (76) scheert hoge toppen met zijn nieuwe Hulu-reeks ‘Only Murders in the Building’. De serie wist maar liefst zeventien Emmy-nominaties binnen te halen, maar de acteur heeft laten vallen dat dit wel eens zijn laatste acteerproject zou kunnen zijn. Lonkt zijn pensioen? “Een film opnemen en daarvoor drie maanden verdwijnen, dat wil ik niet meer", klinkt het.
 3. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.