Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3': “Ik heb ontslag genomen op mijn werk”

De 25-jarige Amy Courtens is één van de kandidaten die Klaasje Meijer van K3 wil opvolgen. Haar avontuur begon een beetje wankel, zoals ze zelf zegt. Maar ondertussen heeft Amy wel een plekje veroverd in de volgende ronde van de liveshows. Voltijds werken en deelnemen aan het programma, was moeilijk te combineren. Daarom besliste Amy om ontslag te nemen.  

 1. Vrouw zet ‘geheim’ kind van Tristan Thompson op de wereld: “Je kan deze 75.000 dollar maar beter accepteren”
  Celebrities
  1

  Vrouw zet ‘geheim’ kind van Tristan Thompson op de wereld: “Je kan deze 75.000 dollar maar beter accepteren”

  Het zijn lastige tijden voor Tristan Thompson (30). De ex-vriend van Khloé Kardashian (37), met wie hij in 2018 dochter True kreeg, wordt aangeklaagd door Maralee Nichols (31), een Amerikaanse vrouw die beweert dat Tristan bij haar een kind verwekte. Nu het jongetje afgelopen weekend ter wereld kwam, lijkt de moeder niet van plan te zijn om geruisloos naar de achtergrond te verdwijnen.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.