Scarlett Johansson in 'Black Widow'.
Volledig scherm
Scarlett Johansson in 'Black Widow'. © Photo News

Amerikaanse bioscoopeigenaren zijn kwaad op Disney+: “Nefast voor onze cijfers”

FilmAmerikaanse bioscoopeigenaren zijn niet blij met de komst van Disney+, zo maakten ze bekend in een openbare brief. Disney maakte hun nieuwste blockbuster ‘Black Widow’ namelijk tegelijkertijd beschikbaar in de cinema én op hun streamingdienst. “Zo zet je de deur open voor piraterij.” 

3 reacties

 • Sven D'Hooghe

  3 dagen geleden
  Bioscopen zijn zoals paard en kar, vroeger de enigste keus, nu iets uitzonderlijk voor speciale gelegenheden. Maak de "cinema experience" iets met toegevoegde waarde en de mensen zullen terug keren.
 • Kim Vandillen

  4 dagen geleden
  Niet vergeten dat de film ook niet echt goed is!
 • Nico Lapierre

  5 dagen geleden
  Wie neemt het risico om naar een bioscoop te gaan vol jongeren die terugkeerden van Spanje?
 1. Ibe Rossel (22) schrijft boek vol levenslessen van Shakespeare en co: "Tinder verschilt niet zoveel van de literaire klassiekers"
  PREMIUM
  Kunst & Literatuur

  Ibe Rossel (22) schrijft boek vol levensles­sen van Shakespea­re en co: "Tinder verschilt niet zoveel van de literaire klassie­kers"

  Wat kunnen we anno 2021 nog opsteken van schrijvers van lang geleden, zoals Shakespeare of Jane Austen? Belangrijke levenslessen volgens Ibe Rossel, een jonge Gentse met een zwak voor - en intussen een master in - Engelse literatuur. In 'Shakespeare kent me beter dan mijn lief' linkt ze literaire klassiekers aan het (jongeren)leven van vandaag, ja zelfs aan Tinder, Beyoncé en 'Temptation Island'. “Je kunt evenveel plezier beleven aan een realityshow als aan een Shakespeare-toneelstuk.”