Scarlett Johansson in 'Black Widow'.
Volledig scherm
Scarlett Johansson in 'Black Widow'. © Photo News

Amerikaanse bioscoopeigenaren zijn kwaad op Disney+: “Nefast voor onze cijfers”

FilmAmerikaanse bioscoopeigenaren zijn niet blij met de komst van Disney+, zo maakten ze bekend in een openbare brief. Disney maakte hun nieuwste blockbuster ‘Black Widow’ namelijk tegelijkertijd beschikbaar in de cinema én op hun streamingdienst. “Zo zet je de deur open voor piraterij.” 

5 reacties

 • Patrick Verbelen

  2 jaar geleden
  Straks ook de TV zenders, geen 'home alone' meer met kerst, enkel nog exclusief op Disney +.
 • David Vermeulen

  2 jaar geleden
  Wat ze zeggen klopt. Binnen een paar uren kan je een blu-ray kwaliteit versie op het internet vinden. Maar Disney plus verdient ook veel aan de streaming versie. Voor 22€ heb je hem en een gezin van 4 personen die dan een film willen zien is dit stukken goedkoper en vooral veiliger. Ikzelf heb een volledige cinema installatie ( 7.1 geluid, 3D proyector,etc ..) dus waarom 30€ betalen als we voor minder het thuis kunnen zien?
 • Sven D'Hooghe

  2 jaar geleden
  Bioscopen zijn zoals paard en kar, vroeger de enigste keus, nu iets uitzonderlijk voor speciale gelegenheden. Maak de "cinema experience" iets met toegevoegde waarde en de mensen zullen terug keren.
 • Kim Vandillen

  2 jaar geleden
  Niet vergeten dat de film ook niet echt goed is!
 • John Doe

  2 jaar geleden
  Wie neemt het risico om naar een bioscoop te gaan vol jongeren die terugkeerden van Spanje?
 1. KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassende dragqueen-act op het Schlagerfestival
  Play
  Muziek

  KIJK. Kürt Rogiers brengt verrassen­de drag­queen-act op het Schlager­fes­ti­val

  Het was gisteren weer tijd voor de polonaise. Het Schlagerfestival trapte zijn zestiende editie op gang met levenslied-toppers als Willy Sommers, Lisa Del Bo en Luc Steeno. De presentatie van het festival nam Kürt Rogiers opnieuw voor zijn rekening - al voor de zevende keer op rij. “De kans is groot dat ik, naast het aankondigen van de artiesten, weer op een verrassende wijze opduik”, verklapte hij onlangs in onze krant. En zo geschiedde: het Schlagerfestival bracht - letterlijk - de diva in Kürt naar boven. De presentator verraste het publiek toen hij in stiletto’s en glitterjurk, met opgemaakt gezicht en pruik op, op het podium flaneerde tussen Sally Monella en Star, twee professionele dragqueens. Daar zongen ze ‘This is My Life’ van Shirley Bassey.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.