Amerika ontdekt Angèle: Belgische zangeres geprezen door ‘DSCVR Artists To Watch’

Angèle.
Charlotte Abramow Angèle.
‘DSCVR Artists To Watch’, het Vevo-platform dat internationale artiesten in de schijnwerpers zet, heeft de Belgische Angèle uitgeroepen tot ‘Artist To Watch’. Het prestigieuze Amerikaanse medium vindt dat het talent van onze landgenote in de gaten gehouden moet worden. 

“Angèle heeft volwassen en eerlijke liedjesteksten die gaan over thema’s als jeugd en vrouwelijkheid. Haar debuutalbum ‘Brol’ toont een artiest die zware thema’s kan toevoegen aan vrolijke popdeuntjes”, klinkt het bij Vevo. 

Claudia de Wolff, vice-president van het Europese Vevo-hoofdkantoor, prees Angèle in het Amerikaanse blad Billboard. “Op een leeftijd van amper 22 jaar springt Angèle er uit. Ik denk dat 2019 het jaar wordt waarin ze naam maakt.”
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Gaby Vercruysse

  PROFICIAT Angèle met uw prachtige stem en muziek ! van harte Veel succes toegewenst.

 • Peter Nols

  Angèle vergelijken met zangeres van Hooverphonic is wel héél beledigend, wat een affront voor Angèle.

 • Evert Janssens

  Zeer terecht, Angele is fenomenaal en samen met de nieuwe zangeres van Hooverphonic zijn deze jonge talenten de enige internationale toekomst van de Belgische muziek. Zo zouden er nog enkele meer moeten zijn, om ons kleine landje terug om de muzikale wereldkaart te zetten, maar helaas...

 • pascal devillé

  Ze brengt echt prachtige liedjes

 • vangeel guido

  Angele is the best i love her en ik ben op pensioen.