Amber Heard kreeg het opnieuw moeilijk tijdens haar getuigenis.
Volledig scherm
Amber Heard kreeg het opnieuw moeilijk tijdens haar getuigenis. © REUTERS

Amber Heard hervat haar getuigenis: “Ik wist dat ik het niet zou overleven als ik de scheiding niet aanvroeg”

CelebritiesNa een weekje geplande rust waren de teams van Amber Heard (36) en Johnny Depp (58) klaar om er weer in te vliegen. Voor de derde keer heeft de actrice maandag getuigd in de smaadzaak die haar ex-man tegen haar aanspande. “Johnny was mijn thuis. En die thuis was vaak erg gewelddadig.”

14 reacties

 • Karl Verbeke

  1 maand geleden
  Johnie depp is een van de meest getalenteerde acteurs die er zijn. Dat zijn exen achter hem staan zegt veel. Jammergenoeg is hij in de klauwen van een narcist geraakt en zal daar nog lang de sporen van dragen.
 • Frank Hageman

  1 maand geleden
  Wat een goede actrice,die kan een beetje toneel spelen
 • Marie Rose Van der Haeghen

  1 maand geleden
  Daar mankeert toch iets aan hoor .
 • Adriaan Schellekens

  1 maand geleden
  Het kan zijn dat johnny depp een slag heeft verkocht maar ik vermoed dat dit is gebeurd na de zoveelste slag en uitlokking van madam. De geluidsopname heeft haar ware aard getoond. Zonder enige traan is ze aan het woord op het gerecht en de verschillende emosies veranderen in een vingerknip. als ze de onzichbare traan verwijderd doet ze dit in een pauzerende houding voor de foto. Hier geld duidelijk dat niet altijd de vrouw het slachtoffer is.
 • alfons moons

  1 maand geleden
  Kan direct meedoen met familie of thuis !
 1. Stevig protest tegen abortuskwestie: Kendrick Lamar treedt op met bloed op gezicht, Olivia Rodrigo en Lily Allen zingen ‘Fuck You’ richting rechters
  Play

  Stevig protest tegen abortus­kwes­tie: Kendrick Lamar treedt op met bloed op gezicht, Olivia Rodrigo en Lily Allen zingen ‘Fuck You’ richting rechters

  Stevig statement van Kendrick Lamar: aan het eind van zijn optreden op Glastonbury liet de Amerikaanse rapper een portie (vals) bloed over zijn gezicht en T-shirt druppelen. Daarmee protesteerde hij tegen de beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof om het federale recht op abortus af te schaffen. Ook Olivia Rodrigo en Lily Allen deden hun duit in het zakje door samen ‘Fuck You’ te zingen.
 1. Machine Gun Kelly blikt terug op bewogen telefoongesprek met Megan Fox: “Ik hield een geweer in m’n mond”
  Celebrities

  Machine Gun Kelly blikt terug op bewogen telefoonge­sprek met Megan Fox: “Ik hield een geweer in m’n mond”

  Machine Gun Kelly (32) heeft een moeilijke periode achter de rug. Dat vertelt de excentrieke zanger in ‘Life in Pink’, een documentaire over z’n leven. De artiest blikt er onder meer terug op een moeilijk telefoongesprek met z'n geliefde Megan Fox (36). “Ik voelde me ongelofelijk paranoia worden, op een bepaald moment ben ik zelfs compleet doorgedraaid.”
 2. Dronken Kris Jenner steelt de show op verjaardag van Khloé Kardashian: “Ik heb te veel op, maar ik hou van je”
  Play
  Celebrities

  Dronken Kris Jenner steelt de show op verjaardag van Khloé Kardashian: “Ik heb te veel op, maar ik hou van je”

  Realityster Khloé Kardashian vierde maandag haar 38ste verjaardag. Haar moeder Kris Jenner organiseerde een verjaardagsdiner, maar stal de show. Jenner had iets te veel gedronken en haar andere bekende dochter Kim Kardashian legde dat op beeld vast. “Ik heb veel te veel gedronken, maar we zijn hier omdat we van je houden”, vertelt ze in een speech aan Khloé. “We zijn hier omdat je ons hart groter maakt.”