Amber en Arda zijn in verwachting
Volledig scherm
Amber en Arda zijn in verwachting © Instagram

Amber en Arda uit ‘Temptation Island' maken geslacht baby bekend

ShowbizzEnkele weken geleden verklapten ‘Temptation’-koppel Arda en Amber al dat ze samen een kindje verwachten, nu delen ze ook het geslacht van de baby met hun volgers op Instagram. 

1 reactie

 • Stephen Schelfhout

  3 jaar geleden
  gefliciteerd met de baby dames
 1. De Oscar countdown: dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond
  TV

  De Oscar countdown: dit zijn onze genomineer­den voor beste tv-avond

  De genomineerden van de 95ste editie van de Academy Awards zijn bekend en daarmee knalt de Oscar-race officieel z’n laatste etappe in. De leden van de Academy hebben nog een maand de tijd om hun stem uit te brengen en u hebt tot dan om u naar de dichtstbijzijnde cinema te begeven en kennis te maken met de grootste kanshebbers. Maar u kunt uw favorieten ook gewoon vanop de bank toejuichen. ‘Black Panther: Wakanda Forever’ en ‘Causeway’ kunt u eenvoudigweg via uw streamingabonnement in huis halen en door films als ‘Girl’ en ‘In Bruges’ te (her)ontdekken, kunt u uw favo genomineerden ook zo een hart onder de riem steken. Tromgeroffel! Want dit zijn onze genomineerden voor beste tv-avond.
 2. Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaargewond na aanrijding met vrachtwagen: “Missverkiezing zaterdag gaat gewoon door”
  Play
  BV

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) zwaarge­wond na aanrijding met vrachtwa­gen: “Missver­kie­zing zaterdag gaat gewoon door”

  Miss België Chayenne Van Aarle (23) is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Kruibeke, dat zegt haar vriend Nicolas Geniets aan onze redactie. Ze reed achteraan in op een vrachtwagen die stond aan te schuiven in de file richting Antwerpen. Ze was er erg aan toe, maar is bij bewustzijn en buiten levensgevaar. “Artsen zijn glas uit haar halsstreek aan het verwijderen.”