Amara Reta in Primo
Volledig scherm
PREMIUM
Amara Reta in Primo © Kristof Ghyselinck

Amara Reta uit ‘Thuis’: “Ik heb er vrede mee dat mijn vader en ik al meer dan twintig jaar geen contact meer hebben”

ShowbizzAmara Reta (40) speelt in ‘Thuis’ hematoloog Nora Amrani en geeft ook les in het deeltijds kunstonderwijs. Haar leven is dus druk en volgepland, maar dankzij de lockdown kon ze een beetje op adem komen. Aan de hand van de Tien Geboden vertelt de actrice openhartig over het moederschap, haar ervaringen met racisme, haar rol in ‘Thuis’ en haar jeugd. “Mijn idolen als kind waren geen filmsterren, maar mijn klasgenoten. Ik was een beetje jaloers op hen, in de zin van: ‘Amai, zij hebben een echt huis!’”

2 reacties

 • Ronny Dooms

  3 maanden geleden
  Goed voor haar maar hoeft ze zeker niet aan de klok te hangen is niets om fier over te zijn
 • erik swaegers

  3 maanden geleden
  Mooie madam doe gewoon verder je bent goed bezig anders was je hier al niet geraakt in het leven. Wat er thuis vroeger heeft afgespeeld da weet ik niet dat zijn ook mijn zaken niet maar da maakt wel wie je nu bent. Het moto van mijn dochter Believe in your zelf!👍
 1. Advocaat van ‘The Voice’-kandidaat Nienke krijgt nóg twee meldingen over grensoverschrijdend gedrag: “Onafhankelijke commissie nodig”
  Showbizz

  Advocaat van ‘The Voi­ce’-kandidaat Nienke krijgt nóg twee meldingen over grensover­schrij­dend gedrag: “Onafhanke­lij­ke commissie nodig”

  Steeds meer vrouwen staan op om melding te doen van seksueel overschrijdend gedrag binnen ‘The Voice of Holland’. Bij advocaat Sébas Diekstra, die ook ‘The Voice’-kandidaat Nienke Wijnhoven bijstaat, zijn gisteren opnieuw twee nieuwe meldingen van oud-kandidaten binnengekomen. “Het gaat hier niet zozeer om strafbare feiten, maar wel om ernstig grensoverschrijdend gedrag dat echt niet thuishoort binnen zo’n productie”, zegt de raadsman tegen het ‘Algemeen Dagblad’.