EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Alweer een zware klap: steenrijke vader van Dodi, die omkwam met prinses Diana, getroffen door nieuw drama

ShowbizzMohamed Al-Fayed (91), de vader van Dodi die om het leven kwam met prinses Diana tijdens hun fatale autocrash in Parijs, is de wanhoop nabij. 23 jaar geleden werd zijn ziel gebroken door het overlijden van zijn oudste zoon, waarvan hij nog lang de (emotionele) gevolgen met zich meedroeg. Nu krijgt hij alweer een zware klap te verwerken: twee van zijn andere kinderen hebben elkaar de oorlog verklaard én zijn ook bereid om tot het uiterste te gaan. Wat is er aan de hand? 

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.