De transformatie van Rik Verheye en Jelle De Beule
Volledig scherm
De transformatie van Rik Verheye en Jelle De Beule © Play4

Alweer een seizoen afzien? Zo hevig ging het eraan toe achter de schermen van ‘Nonkels’: “Wat Rik en Jelle deden, is de hel”

ShowbizzHet staat vast: ‘Nonkels’ op Streamz  krijgt een tweede seizoen. Dat betekent dat Rik Verheye (35) en Jelle De Beule (41) nog eens in de huid van Luc en Willy mogen kruipen. Al moesten de acteurs daar ook in het eerste seizoen al heel wat voor over hebben. Van zweetkoppen, gevoelige huidjes tot buikprotheses waarvoor elk haartje één voor één moest worden ingebracht: de acteurs brachten elke dag vier uur in de schminkstoel door. “Het voelde alsof we een pudding op zijn gezicht moesten plakken.”

31 reacties

 • Anja Steeman

  2 maanden geleden
  Nog eens een programma waar je nog eens kunt mee lachen want in het echte leven is het al moeilijk genoeg
 • mario schelfthout

  2 maanden geleden
  Waarom dure buitenlandse reeksen aankopen als we dit hebben in ons eigen landje?! Eigen kweek, Callboys, Bevergem,... Ik voel me op dit gebied gezegend de laatste jaren. Doe zo verder en JDB, die gast heeft zo veel skill’s, top!
 • mieke vanhaute

  2 maanden geleden
  veel slechter kan niet, jammer.
 • Eduard Vanderheyden

  2 maanden geleden
  De eerste aflevering moest je wennen. Al de volgende waren te snel voorbij. Proficiat voor gans de cast en hopelijk nog meer van deze. Het leven is al triestig genoeg met de heruitgegeven reeks van de Kamp.
 • Kelly Verlinden

  2 maanden geleden
  Nonkels is de reden dat ik Streamz heb opgezegd. Zo een bagger. Wellicht de slechtste Vlaamse serie ooit.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.