Ann Van Elsen, Mathias Vergels en Kaat Bollen.
Volledig scherm
PREMIUM
Ann Van Elsen, Mathias Vergels en Kaat Bollen. © RV/Dieter Bacquaert/Photonews

“Als ik gevaccineerd ben, dan ga ik...”: onze BV’s blikken vooruit naar een vrijere toekomst

ShowbizzMomenteel zitten we allemaal nog vast in ons kot, maar nu de vaccinatiecampagne langzaam maar zeker op gang komt, is er stilaan licht aan het einde van de tunnel. Wij vroegen alvast aan enkele BV’s, onder wie Ann Van Elsen, Wout Van Aert, Mathias Vergels, Bart Herman en Kaat Bollen waar zij van dromen, als ze hun spuitje hebben gekregen. Van tennissen tot toch maar voorzichtig blijven. “Ik wil in geen geval ooit nog besmet worden.”

8 reacties

 • Rachel Janssens

  4 dagen geleden
  @Peter Van Dam: groot gelijk. De mens nestelt zich in zelfbeklag en kijkt enkel naar wat er niet is of niet kan. Er is inderdaad nog heel veel mogelijk en we zijn verre van opgesloten en gevangen. De essentie van het leven gaat aan de meesten voorbij. Je kan alleen maar hopen dat ook zij niet geveld worden door gezondheidsproblemen alvorens tot inzicht te komen en dankbaar te zijn voor wat wel nog kan.
 • Marc Breugelmans

  4 dagen geleden
  "Als ik gevaccineerd ben ga ik op reis".Ik denk dat je eerder moet wachten tot iedereen gevaccineerd is!En ik hoop dat ze dat doen ook want er zullen weer krapuul van mensen zijn die zich niet aan de regels houden.Ik schat dat het zo nog 5 jaar gaat duren eer we helemaal safe zijn.
 • Kris Bouwens

  4 dagen geleden
  dan komen de andere nieuwe ziektes... vermoeidheidsyndroom, clusterhoofdpijn, migraines , bloedklonters, allergieën, HDHD, HDD, ... En niemand die het nog aan de vaccinaties linkt.
 • Guido Verlinden

  4 dagen geleden
  Aan dit tempo kan het nog die maanden duren .
 • Peter Van Dam

  4 dagen geleden
  We kunnen nog altijd buiten komen, winkelen, noem maar op. Ik zit al 8 jaar binnen door gezondheid (fysiek en mentaal). Moest ik de energie hebben dan zou ik al die klagers eens laten zien wat je nog allemaal wel kan en wel mag doen buiten! "Op reis gaan" want ons eigen landje is niet meer genoeg om eens weg te gaan? Het probleem zit vooral in wat we vanzelfsprekend vonden als "normale en gezonde mens" en niet zo zeer in de maatregelen hoor!
 1. Schrijnende situatie in sociale woning in 'Vuilste Jobs Van Vlaanderen'
  Play

  Schrijnen­de situatie in sociale woning in 'Vuilste Jobs Van Vlaanderen'

 2. Verhuist Candice naar het Binkom van Martijn? "Voor mij is dit 'the middle of nowhere'"
  Play

  Verhuist Candice naar het Binkom van Martijn? "Voor mij is dit 'the middle of nowhere'"