Depp tijdens een optreden vorige maand.
Volledig scherm
PREMIUM
Depp tijdens een optreden vorige maand. © ANP / EPA

“Als hij één keer weer kan schitteren, zullen anderen hem ook weer willen”: Johnny Depp werkt in Frankrijk aan zijn comeback

CelebritiesStilzitten is duidelijk niets voor Johnny Depp (59). Nog geen twee maanden na z’n overwinning in de rechtbank, staat hij opnieuw volop in de belangstelling. Om muzikale redenen dan, want de acteur is met muzikant Jeff Beck (78) aan een reeks Franse concerten begonnen. En ook nadien zal Frankrijk voor een tijdje z’n uitvalsbasis blijven, want Depp gaat er een nieuwe film opnemen. Eentje waarvan hij hoopt dat het z’n filmcarrière nieuw leven in zal blazen. “Al wordt het hoog tijd dat hij zijn Frans wat opkalefatert.”

2 reacties

 • Carmen De Gussem

  2 maanden geleden
  Een topper zowel op muzikaal gebied en als http://acteur.De nieuwe film zal waarschijnlijk de moeite zijn en zijn acteerprestaties zijn altijd top.
 • Luc Peeters

  2 maanden geleden
  Topper op het podium
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Reünie van de Beckhams op de Parijse modeweek: is alles vergeven en vergeten tussen Victoria Beckham en schoondochter?
  CELEBRITIES

  Reünie van de Beckhams op de Parijse modeweek: is alles vergeven en vergeten tussen Victoria Beckham en schoondoch­ter?

  Victoria Beckham (48) maakte vrijdag haar debuut als ontwerpster op de Parijse modeweek. Ze had de eer om haar nieuwe lente- en zomercollectie voor te stellen. De show zorgde voor een bijzondere reünie, want zoon Brooklyn Beckham en schoondochter Nicola Peltz moedigden Victoria aan vanop de eerste rij. De reünie was duidelijk emotioneel, want Victoria barstte uit in tranen. “Ik ben zo dankbaar voor mijn familie”, liet ze op Instagram weten.