Volledig scherm
© Vertommen

“Als grote fan van Anuna en Greta”: Tom Helsen stopt met vlees eten

ShowbizzTom Helsen (43) is vegetariër geworden. De muzikant nam die beslissing in navolging van klimaatjongeren Anuna De Wever (18) en Greta Thunberg (16). Dat schrijft hij op zijn Instagrampagina. 

 1. Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-nummer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”
  Showbizz

  Camille Dhont ontroert iedereen met Rode Neuzen Dag-num­mer: “Ik voel me ook niet altijd happy, maar noem me gerust een vechter”

  Ze is populair dankzij de Ketnet-reeks ‘#LikeMe’, en nu scheert ze ook hoge toppen samen met Regi. Met hem bracht Camille Dhont (19) recent een gevoelig nummer in de ‘Liefde voor Muziek’-special naar aanleiding van Rode Neuzen Dag. Met ‘Vechter’ bezorgde Camille kijkers kippenvel, en niet in het minst Regi zélf. Het meest emotionele tv-moment van z’n leven, zo noemt hij het.
 2. Oeps! Verklapte Yanni Bourguignon een belangrijke ‘Familie’-verhaallijn op Instagram?
  TV

  Oeps! Verklapte Yanni Bourguig­non een belangrij­ke ‘Familie’-verhaal­lijn op Instagram?

  Opgelet, spoilers! Trouwe ‘Familie’-kijkers die absoluut niets op voorhand willen weten lezen best niet verder, want er zou wel eens een grote verhaallijn verklapt kunnen worden. Acteur Yanni Bourguignon, Cedric in de VTM-soap, postte vrijdagavond een video op Instagram waarin een deel van het scenario voor januari te zien was. Zo gaf hij misschien wel een belangrijk detail in de verhaallijn van Amélie prijs...
 1. Stefan Boxy toont zijn unieke kunstcollectie: "Het is héél kitsch, ik weet het"
  Play
  Latem leven

  Stefan Boxy toont zijn unieke kunstcol­lec­tie: "Het is héél kitsch, ik weet het"

 2. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"