Allison Scott, de ex-vrouw van Sean Dhondt, doet voor het eerst haar verhaal sinds de scheiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Allison Scott, de ex-vrouw van Sean Dhondt, doet voor het eerst haar verhaal sinds de scheiding. © rv

Allison Scott spreekt voor het eerst sinds scheiding met Sean Dhondt: “Hij is nooit eerlijk geweest over z’n nieuwe relatie”

ShowbizzMaanden heeft Allison Scott (32) gezwegen, maar nu ze opnieuw gelukkig in het leven staat, doorbreekt de ex van VTM-gezicht Sean Dhondt (37) de stilte en spreekt ze voor het eerst sinds haar scheiding. Het sextingschandaal rond ‘Eveline’ maakte abrupt een einde aan hun relatie van elf jaar en amper enkele weken later werd Allison al geconfronteerd met Maithé, de nieuwe vriendin van Sean. “Ik heb hem vergeven, al verdient hij dat niet.”

43 reacties

 • Sonja de clercq

  3 maanden geleden
  ik blijf Sean steunen , iedereen doet soms wel al eens dingen dat niet mogen of kunnen , zolang het geen moord is .
 • Alex Tas

  4 maanden geleden
  Als hij zijn vrouw bedroog , dan zag hij haar al nimmer graag ... das mijn mening ... idem voor die anderen die 'zogezegd' in de val gelokt zijn ... Het was nog steeds hun beslissing om op de avances in te gaan ... en misschien is die 'Eveline' zelfs niet de enige waarmee ze allemaal hun vrouw of vriendin hebben bedrogen. Chapeau voor maithé om hem zomaar te vertrouwen eerlijk gezegd ma bon ...
 • Lucas Vissers

  4 maanden geleden
  Wees blij dat ge van die viezerik af bent !!!!
 • Anneleen Baeyens

  4 maanden geleden
  @Jurgen: verder gaan met je leven is begrijpelijk. Maar aanpappen met de eerste de beste terwijl je scheiding zelfs nog niet rond is?! Dat getuigt van weinig respect. Hoe kan je een relatie van 11 jaar op zo'n korte tijd achter jou laten? Stelt het dan zo weinig voor? Alle respect voor Allison die zelfs nu nog foto's van Sean en haar op Instagram heeft. Over loyaliteit gesproken. Ze was voor altijd bij hem gebleven als hij haar wat respectvoller behandelde. #teamAllison
 • Ines Vandenbergh

  4 maanden geleden
  Laat Sean en zijn Maite toch met rust. Zulke lieve mensen. Maite is een heel knappe dame. Is een PRIVE aangelegenheid. Hij is een van de professioneelste presentators van de showbusiness in Vlaanderen. Topie lieve Sean.