Kat Kerkhofs praat met Allison Scott over hoe zij omging met het bedrog van Sean.
Volledig scherm
Kat Kerkhofs praat met Allison Scott over hoe zij omging met het bedrog van Sean. © Play4

Allison Scott geeft alle details over “de grote fout” van haar man Sean Dhondt: “Hij wil heel graag dat het weer goedkomt tussen ons”

ShowbizzAllison Scott (31), de vrouw van Sean Dhondt (37) reageerde woensdagavond in ‘Kat Zonder Grenzen’ voor het eerst op de zaak-Eveline. Ze is vernederd door haar beste vriend. Bedrogen door de man die ze al 11 jaar vertrouwt. Of hun huwelijk het schandaal overleeft? “Ik weet nog niet of we samenblijven. We nemen nu apart de tijd. Ik om mezelf terug te vinden, hij om te veranderen. Sean moet volwassen worden, dat zéker.”

75 reacties

 • John Dupont

  2 maanden geleden
  Het gras op een ander groener totdat je ontdekt dat het kunstgras is.
 • Annique Covemaeker

  2 maanden geleden
  Jullie zijn zo een mooi koppel ❤️ Hou vol! Jullie geraken hier sámen uit! Lessons learned! En vooruit met de geit! .. dit begrijp je inderdaad pas als het jezelf overkomen is xx
 • Luc Snykers

  3 maanden geleden
  U bent een zeer toffe madam maar uwe vent opvoeden daar moet je geen tijd in steken .Er lopen er genoeg rond die reeds opgevoed zijn .Dus geen tijd verliezen !!
 • Anne Lieshout

  3 maanden geleden
  Wees niet naïef, Allison. Als hij op deze leeftijd nog ni volwassen is, wordt hij ook nooit volwassen. En veranderen kan niet hoor, nooit. Hij zal zichzelf altijd op de eerste plaats stellen. Een karakter veranderd men niet. Men kan het enkel een beetje afstellen. Maar geloof mij dat hij na een tijdje gewoon weer hervalt in zijn oude gewoontes. Het ergste van al is dat hij niet eens beseft dat hij fout is en zelfs de schuld op anderen steekt. Maak de juiste keuze, Allison.
 • Etienne Pierre

  3 maanden geleden
  Wat een ellende zeg. Normale mensen doen zoiets niet. Denkt waarschijnlijk dat hij Adonis is
 1. Dorothee Vegas en Like Maarten strikken Sergio voor remix van EK-lied ‘Allez, Allez’
  Muziek

  Dorothee Vegas en Like Maarten strikken Sergio voor remix van EK-lied ‘Allez, Allez’

  “Rood, geel, zwart, de kleuren van ons hart.” Die eerste woorden van Sergio’s ‘Allez, Allez’ katapulteren ons terug naar het EK voetbal van 2000. Het jaar dat uitdraaide op een nationale ontgoocheling, nadat België niet door de poulefase raakte. Er kwam dan ook snel een einde aan Sergio’s meezinger, maar Dorothee Vegas en Like Maarten blazen voor dit EK weer leven in de hit met een hilarische remix.
 2. Waarom Niels Destadsbader niet kon optreden in de zomer van 2019: “Uit zattigheid drie wervels gebroken”
  Showbizz

  Waarom Niels Destadsba­der niet kon optreden in de zomer van 2019: “Uit zattigheid drie wervels gebroken”

  In 2019 kon Niels Destadsbader (32) niet optreden in de zomer. De exacte reden waarom, hebben we nooit gekregen. Tot nu. Tijdens Marathonradio vertelde Niels het hele verhaal: “Ik werd ereburger van Deerlijk en dat moest gevierd worden met bakken bier in mijn favoriete stamcafé. Wanneer mijn broer een nummer van Paul Severs draaide, verloor ik mijn evenwicht door het enthousiasme.”