Alles wijst op terugkeer van Linda Mertens, maar Regi houdt de lippen stijf op elkaar: “Geen commentaar”

Showbits“Nog een kus van Regi op het podium en daarna heb ik hem spijtig genoeg niet meer gehoord”, dat vertelde finaliste Hanne van de ‘Regi Academy’ gisteren aan Showbits. Vandaag reageert Regi zelf: “Twee nummers mogen zingen in het Sportpaleis voor 20.400 mensen, dat gaat ze als ‘bomma’ nog vertellen aan haar kleinkinderen. Hanne staat nu zeker op mijn radar voor toekomstige projecten”. Hij blikt al vooruit naar volgend jaar, maar of het concert dat ‘The Return’ heet ook effectief de comeback van Linda Mertens betekent, daar doet hij nog heel mysterieus over. Bekijk het in een nieuwe Showbits.

3 reacties

 • Tom Candaele

  3 maanden geleden
  Het zou fijn zijn Linda terug te zien.
 • Frank Coussement

  3 maanden geleden
  Als hij het kan uitwringen zal het er zeker van komen.
 • Chantal Collier

  3 maanden geleden
  2 nummers? Kheb Hanne maar 1x gezien in Hang on met zeer weinig tekst. Regi, Hanne mag terug komen hoor. Ze was top mss samen met Linda.
 1. GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”
  PREMIUM
  TV

  GEZIEN? ‘Assisen’: “Alle macht aan de tv-kijker geven? Zelden een goed idee”

  Uniek in de wereld is ‘Assisen’ niet - ook in een aflevering van de bejubelde reeks ‘Black Mirror’ kon het publiek bijvoorbeeld al meebeslissen over het verloop van het plot - maar in het Vlaamse tv-landschap is de nieuwste Play4-fictieserie wel de eerste in z'n soort. Na zes afleveringen mogen u en ik uitmaken of prima ballerina Eveline Van Laecke (Violet Braeckman) al dan niet haar dansmentor en minnaar vermoord heeft. Maar levert dat originele uitgangspunt ook een baanbrekende tv-reeks op? “Het einde van een assisenzaak bepalen? Alsof het leven al niet genoeg verantwoordelijkheden telt.”
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.