André Hazes senior en junior
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes senior en junior © ANP/RV

Álles deed André Hazes junior om de ban te breken. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan

ShowbizzHij deed er alles aan om de ban te breken. Zeven keer per week sporten. De alcohol afzweren. Eeuwige trouw beloven aan een vrouw. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zéker als je Hazes heet. Op z'n 27 dendert André junior met een rotvaart tegen dezelfde muur waar eerder senior zich al te pletter tegen reed. Een verhaal over de tol van succes, alcohol en slechte genen.

30 reacties

 • Nadia Sears

  2 maanden geleden
  ´Hij zal nooit zijn vader kunnen overtreffen.. André was uniek.
 • Leen Demeyer

  2 maanden geleden
  Hij heeft er alles aan gedaan lees ik hier. Nee helemaal niet denk ik. Al vanaf get begin een excuus gezicht in het gedrag van zijn pa. Ik hoor hem trouwens echt niet graag. Overigens is zijn zus niet dat pad op gegaan. Een aansteller vind ik het.
 • Nikolaas Bouman

  2 maanden geleden
  Het is allemaal aandachttrekkerij met als doel veel centjes verdienen. Dat heeft hij van zijn moedertje meegekregen: centjes zijn het belangrijkste in een mensenleven.
 • Rika Desmet

  2 maanden geleden
  Jammer voor Andre hij is nog thans goede zanger .Het zit in de genen en daar moet u tegen vechten.
 • guy vermeulen

  2 maanden geleden
  Omdat ze thuis in de vaart springen wil dat niet zeggen dat je er achter moet springen. Velen geven commentaar en kunnen zelfs nog niet stoppen met roken. Als je met problemen (ziekte ) zit ga hulp zoeken en wees er niet beschaamd voor. De junior kan veel beter zingen dan zijn vader. Komt wel goed.