Jitse en Bianca ontdekken hun huis in 'Blind Gekocht'
Volledig scherm
Jitse en Bianca ontdekken hun huis in 'Blind Gekocht' © SBS

Alleenstaande mama Bianca vindt toch huis in ‘Blind gekocht’: “Via de gewone markt was dit wellicht niet gelukt”

TVHet was “de moeilijkste zoektocht ooit”, maar alleenstaande mama Bianca (44) en haar zoon Jitse (18) hebben dan toch een huis gevonden via ‘Blind gekocht’. Daarvoor waren uiteindelijk een radio-oproep, Bianca’s állerlaatste spaarcenten en een klussend tv-team nodig. Ook drie weken na de opnames is Bianca nog altijd niet bekomen. “Ik ben zo ontzettend dankbaar.” 

18 reacties

 • Saskia Jongen

  3 maanden geleden
  Ik had tranen in mijn ogen,eindelijk iemand die dankbaar is met een eigen huisje ook al is niet alles in orde, wat een verschil met sommige anderen die verwend en ondankbaar zijn en zeuren over een badkamer die niet helemaal hun stijl is of een woonkamer die niet ruim genoeg is, ze zouden er nog niet dood gevonden willen worden, deze laatste aflevering was de enige die mij raakte , ik ben zelf alleenstaande met een oud huis en geloof me dat raakt nooit af en toch ben ik er blij mee
 • Desmet Carine

  3 maanden geleden
  Proficiat, het is jullie van harte gegund :)
 • monique bolen

  3 maanden geleden
  Ik denk dat er iemand gelukkig zal zijn in dit huisje.
 • Annemarie Gerlo

  3 maanden geleden
  Als die zogezegde oproep er kwam,heb ik verschillende huizen daar gevonden onder die prijs. Er waren natuurlijk kosten aan,maar nu is het huis deels opgeknapt door sponsors ,want zelf moet je werkmensen betalen enz. Allemaal reclame,want toen ze die oproep deden was alles al opgenomen.
 • piet maes

  3 maanden geleden
  hartverwarmend mooi om te zien. deze mevrouw was het werkelijk gegund. ik zou tegen haar willen zeggen:geniet nog lang van uw paradijs.
 1. BINNENKIJKER. Zo woont Bart Appeltans van ‘Blind Gekocht’: “Zes maanden nodig gehad om het volledige huis te strippen”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KER. Zo woont Bart Appeltans van ‘Blind Gekocht’: “Zes maanden nodig gehad om het volledige huis te strippen”

  In Play4-programma ‘Blind gekocht’ zagen we keer op keer dat kandidaat-kopers hun oorspronkelijke wensen moesten bijsturen om binnen hun budget te blijven. Hetzelfde gold voor interieurarchitect Bart Appeltans toen hij en zijn vriend zelf op zoek gingen naar een woonst. “We zetten onze zinnen op een nieuwbouw, maar de weinige beschikbare gronden in de buurt van de stad waren allemaal te duur.” Gelukkig kon hij gebruikmaken van zijn magic touch om een villa uit de jaren 60 om te toveren tot een moderne parel.
 1. Alleenstaande mama met 170.000 euro zorgt voor ‘mission impossible’ in ‘Blind gekocht’: “Zo’n gekke dingen vraag ik toch écht niet?”
  PREMIUM
  TV

  Alleen­staan­de mama met 170.000 euro zorgt voor ‘mission impossible’ in ‘Blind gekocht’: “Zo’n gekke dingen vraag ik toch écht niet?”

  Voor alleenstaande mama Bianca (44) en haar zoon Jitse (18) dreigt ‘Blind Gekocht’ uit te draaien op een sisser. Hun zoektocht naar een pand - dat maximaal 170.000 euro mag kosten - doet zelfs vastgoedexperte Béa Vandendael op haar limieten botsen. “Ik ben al vijf jaar vruchteloos op zoek”, vertelt een wanhopige Bianca ons. “Ik vind werkelijk niets.” Ze vertelt over het onbegrip waar ze op stuit, de ingreep van Jani en haar moeilijke financiële situatie. “Blijven huren is geen optie: dat zou, met het oog op mijn pensioen, een té grote hap uit mijn budget zijn.”