Jitse en Bianca ontdekken hun huis in 'Blind Gekocht'
Volledig scherm
Jitse en Bianca ontdekken hun huis in 'Blind Gekocht' © SBS

Alleenstaande mama Bianca vindt toch huis in ‘Blind gekocht’: “Via de gewone markt was dit wellicht niet gelukt”

TVHet was “de moeilijkste zoektocht ooit”, maar alleenstaande mama Bianca (44) en haar zoon Jitse (18) hebben dan toch een huis gevonden via ‘Blind gekocht’. Daarvoor waren uiteindelijk een radio-oproep, Bianca’s állerlaatste spaarcenten en een klussend tv-team nodig. Ook drie weken na de opnames is Bianca nog altijd niet bekomen. “Ik ben zo ontzettend dankbaar.” 

18 reacties

 • Saskia Jongen

  3 maanden geleden
  Ik had tranen in mijn ogen,eindelijk iemand die dankbaar is met een eigen huisje ook al is niet alles in orde, wat een verschil met sommige anderen die verwend en ondankbaar zijn en zeuren over een badkamer die niet helemaal hun stijl is of een woonkamer die niet ruim genoeg is, ze zouden er nog niet dood gevonden willen worden, deze laatste aflevering was de enige die mij raakte , ik ben zelf alleenstaande met een oud huis en geloof me dat raakt nooit af en toch ben ik er blij mee
 • Desmet Carine

  3 maanden geleden
  Proficiat, het is jullie van harte gegund :)
 • monique bolen

  3 maanden geleden
  Ik denk dat er iemand gelukkig zal zijn in dit huisje.
 • Annemarie Gerlo

  3 maanden geleden
  Als die zogezegde oproep er kwam,heb ik verschillende huizen daar gevonden onder die prijs. Er waren natuurlijk kosten aan,maar nu is het huis deels opgeknapt door sponsors ,want zelf moet je werkmensen betalen enz. Allemaal reclame,want toen ze die oproep deden was alles al opgenomen.
 • piet maes

  3 maanden geleden
  hartverwarmend mooi om te zien. deze mevrouw was het werkelijk gegund. ik zou tegen haar willen zeggen:geniet nog lang van uw paradijs.
 1. BINNENKIJKER. Zo woont Bart Appeltans van ‘Blind Gekocht’: “Zes maanden nodig gehad om het volledige huis te strippen”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KER. Zo woont Bart Appeltans van ‘Blind Gekocht’: “Zes maanden nodig gehad om het volledige huis te strippen”

  In Play4-programma ‘Blind gekocht’ zagen we keer op keer dat kandidaat-kopers hun oorspronkelijke wensen moesten bijsturen om binnen hun budget te blijven. Hetzelfde gold voor interieurarchitect Bart Appeltans toen hij en zijn vriend zelf op zoek gingen naar een woonst. “We zetten onze zinnen op een nieuwbouw, maar de weinige beschikbare gronden in de buurt van de stad waren allemaal te duur.” Gelukkig kon hij gebruikmaken van zijn magic touch om een villa uit de jaren 60 om te toveren tot een moderne parel.
 1. Amerikaanse actrice Anne Heche (53) overleden, week na zwaar auto-ongeluk
  Update

  Amerikaan­se actrice Anne Heche (53) overleden, week na zwaar au­to-ongeluk

  De Amerikaanse actrice Anne Heche is overleden. Dat heeft een woordvoerder van de familie van Heche, die vorige week bij een auto-ongeluk ernstige hersenschade opliep en in coma lag, vrijdag laten weten. Omdat ze hersendood is verklaard, is ze wettelijk gezien gestorven. Heche, die 53 jaar is geworden, ligt echter nog wel aan de beademing. Dit omdat haar familieleden momenteel uitzoeken of haar organen nog levensvatbaar zijn en kunnen worden gedoneerd.