Ali B.
Volledig scherm
Ali B. © Brunopress

Ali B vanuit Dubai onderweg naar vrienden in Istanboel

ShowbizzDe Nederlandse rapper Ali B (40) heeft voor het eerst sinds eind januari van zich laten horen op Instagram. In zijn Stories deelt de van verkrachting beschuldigde artiest twee foto’s en een video vanuit Dubai, waaronder een afbeelding waarop hij lachend twee vingers opsteekt. Vandaag deelt de rapper dat hij vertrekt naar de Turkse stad Istanboel om vrienden op te zoeken.

1 reactie

 • Eduard Vanderheyden

  4 maanden geleden
  Geen schuld besef en vind dat hij niets gedaan heeft.
 1. Luca Borsato laat voor het eerst van zich horen: “Haatcomments en doodsbedreigingen zijn mij niet meer vreemd”
  Showbizz
  1

  Luca Borsato laat voor het eerst van zich horen: “Haatcom­ments en doodsbe­drei­gin­gen zijn mij niet meer vreemd”

  Een bekende vader hebben kan in je voordeel spelen, maar kent evengoed een harde keerzijde. Dat ondervindt Luca Borsato (23) aan den lijve. Zijn vader Marco Borsato (55) wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Daarover communiceert de familie weinig, maar nu komt Luca naar buiten met een statement. “Zowel haatcomments als doodsbedreigingen zijn mij vandaag de dag niet meer vreemd.”
 2. Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden
  TV

  Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden

  Pride Month is bijna ten einde, maar de regenboogvlaggen mogen gerust blijven wapperen, want inclusieve verhalen over liefde, romantiek en lust zijn niet beperkt tot één maand per jaar. Filmstudio’s en streamingzenders zetten de jongste jaren stevig in op LGBTQ+-inhoud en daarbij valt vooral op hoe lesbische liefdesverhalen aan een opmars bezig zijn. Want nee, lesbiennes werden niet uitgevonden om een uitsluitend mannelijk publiek te behagen en ja, deze titels zetten dat graag nog eens in de verf. Van koddig kostuumdrama ‘The Favourite’ (Disney+), over een vampierengriet en een vampierendoodster die het aanleggen in ‘First Kill’ (Netflix) tot ‘Euphoria’ op Streamz. Vrouwenliefde is van alle tijden én schermen.