Ali B en Ellen ten Damme.
Volledig scherm
Ali B en Ellen ten Damme. © SPEC

Ali B ontkent beschuldigingen van Ellen ten Damme: “Vrolijke onschuldige flirt”

ShowbizzDe Nederlandse rapper Ali B heeft in een statement gereageerd op de beschuldigingen van Ellen ten Damme die gisteren naar buiten kwamen. De zangeres stelde dat de rapper seksueel grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond. Volgens Ali is daar niets van waar. “Wat een vrolijke onschuldige flirt was, wordt nu acht jaar later lelijk gemaakt en verdraaid.”

2 reacties

 • Liliane Depauw

  2 maanden geleden
  Een getrouwde vent, flirt niet met ander zoals je zelf zegt en er kan geen misverstand zijn, punt uit.Deze mensen werken het zelf in de hand en dan maar afkomen van het was onschuldig geflirt, misschien in zijn ogen, maar niet van de andere persoon.
 • Guy Sevenants

  2 maanden geleden
  Wat is de perceptie van vrolijk volgens Ali B ?
 1. Van drummen met The Killers tot dansen met Justin Bieber: deze trotse fans beleven hét moment van hun leven naast hun idool
  Celebrities

  Van drummen met The Killers tot dansen met Justin Bieber: deze trotse fans beleven hét moment van hun leven naast hun idool

  Wereldartiesten proberen dezer dagen hun fans dichter bij de muziek te brengen en extra verbondenheid te creëren. Steeds vaker worden superfans om het podium gehaald voor een intieme en unieke ervaring. Extra bonus: soms worden de muzikanten weggeblazen door het talent. Of het nu gaat om samen loeihard gitaar te spelen, de longen uit je lijf zingen of je beste dansmoves naar boven te halen. Dit zijn de tien meest memorabele artiest-fanmomenten tijdens live concerten.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.