Ali B.
Volledig scherm
Ali B. © ANP Kippa

Ali B blijft ‘The Voice’-aantijgingen ontkennen: “Trial by media”

ShowbizzAli B (40) vindt de manier waarop de twee aangiftes tegen hem in het nieuws worden gebracht een "trial by media". Op Instagram schrijft de rapper en de ‘The Voice of Holland’-coach dat hij zich niet publiekelijk kan verweren tegen de beschuldigingen.

14 reacties

 • elke de vos

  4 maanden geleden
  Ik begrijp niet hoe de waarheid ooit echt kan bewezen worden, dat kan enkel wanneer er video-opnames van zijn of foto's en voor de rest is het woord tegen woord. En omgekeerd geldt juist hetzelfde; de zogenaamde daders kunnen ook niet bewijzen dat zij het niet hebben gedaan.
 • Jeanpol Buyle

  4 maanden geleden
  Het is altijd hetzelfde liedje :ze weten van niets..
 • paul vdkerckhove

  4 maanden geleden
  Was er begeleiding van minderjarigen ? De ouders bvb, ?
 • Ivan Hessels

  4 maanden geleden
  Als hij onschuldig is, dan legt hij klacht neer wegens smaad, toch? Nog geen klacht gezien!
 • maria mulder

  4 maanden geleden
  Eerst de onderzoeken maar eens afwachten ,dan weten we het zeker .Er wordt nu veel met modder gegooid ,terwijl er nog niets zeker is .
 1. Jan Verheyen over cancelcultuur: "Nog samenwerken met Bart De Pauw? Ja, maar...”
  Play
  Showbits

  Jan Verheyen over cancelcul­tuur: "Nog samenwer­ken met Bart De Pauw? Ja, maar...”

  Op een uitspraak in de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is het nog even wachten, maar nu al is duidelijk dat er geen winnaars zullen zijn. Depp werd eerder al geweerd uit franchises als ‘Fantastic Beasts’ en ‘Pirates of the Caribbean’, en er loopt een petitie om Heard te schrappen uit ‘Aquaman 2’. Hebben beide filmsterren nog een toekomst in Hollywood? En hoe ga je als regisseur om met die cancelcultuur? Showbits vraagt het aan Jan Verheyen. Hij ziet een grote gelijkenis met de zaak-Bart De Pauw en neemt het opvallend genoeg ook op voor de tv-maker. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.