Alex Callier
Volledig scherm
Alex Callier © Jan De Meuleneir/Photo News

Alex Callier verklaart verlies van zijn wenkbrauwen: “Ik heb alopecia areata”

ShowbizzDe wenkbrauwen van Alex Callier gingen begin februari over alle tongen. Heel wat kijkers merkten bij de voorstelling van het Songfestivalnummer van Hooverphonic op dat de ooit zo aanwezige wenkbrauwen sterk uitgedund waren. In ‘Gert Late Night’ onthulde de artiest dat daar ook een reden voor is: hij heeft alopecia areata, een ziekte waardoor zijn haren sporadisch uitvallen. 

3 reacties

 • Nick Callebaut

  2 jaar geleden
  #respect voor ieders gedacht. Moest hij nu tegen het idee zijn kan ik het nog iet of wat begrijpen. Meedoen met de hoop als ge er niet voor zijt is ook niet ok.
 • Francis potters

  2 jaar geleden
  Trek het je niet aan Alex. Jouw muziek blijft top.
 • DOMINIQUE Verbuyst

  2 jaar geleden
  Beter geen wenkbrauwen dan zo van die artificiële. Hij ziet er wel schattig uit zo.
 1. Petitie om Will Smith geen interviews meer te laten geven is een groot succes
  Celebrities

  Petitie om Will Smith geen interviews meer te laten geven is een groot succes

  Will Smith (53) staat de laatste tijd opvallend vaak in de spotlights. De zanger legde zijn ziel bloot in zijn alles onthullende memoires en ook zijn relatie met Jada Pinkett-Smith (50) werd uitvoerig besproken. Maar trop is trop, vinden sommige fans. Er doet nu een petitie de ronde waarin een fan de acteur smeekt om te stoppen met interviews te geven. En in een korte tijd heeft die al heel wat handtekeningen verzameld.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 3. André Vermeulen en Peter Van de Veire zagen Hooverphonic in finale Songfestival belanden: “Maar volgend jaar toch liever een lied dat blijft hangen”
  PREMIUM
  Showbizz

  André Vermeulen en Peter Van de Veire zagen Hooverpho­nic in finale Songfesti­val belanden: “Maar volgend jaar toch liever een lied dat blijft hangen”

  Voor het eerst sinds 1956 is er geen Eurovisiesongfestival. “Vreselijk voor al die artiesten die hierin hebben geïnvesteerd”, zegt André Vermeulen (64) in Dag Allemaal. Gelukkig krijgt Hooverphonic volgend jaar een herkansing. “Maar laat dat melancholische achterwege”, vindt Peter Van de Veire (48) in het weekblad.