Alex Callier
Volledig scherm
Alex Callier © Jan De Meuleneir/Photo News

Alex Callier verklaart verlies van zijn wenkbrauwen: “Ik heb alopecia areata”

ShowbizzDe wenkbrauwen van Alex Callier gingen begin februari over alle tongen. Heel wat kijkers merkten bij de voorstelling van het Songfestivalnummer van Hooverphonic op dat de ooit zo aanwezige wenkbrauwen sterk uitgedund waren. In ‘Gert Late Night’ onthulde de artiest dat daar ook een reden voor is: hij heeft alopecia areata, een ziekte waardoor zijn haren sporadisch uitvallen. 

3 reacties

 • Nick Callebaut

  3 jaar geleden
  #respect voor ieders gedacht. Moest hij nu tegen het idee zijn kan ik het nog iet of wat begrijpen. Meedoen met de hoop als ge er niet voor zijt is ook niet ok.
 • Francis potters

  3 jaar geleden
  Trek het je niet aan Alex. Jouw muziek blijft top.
 • DOMINIQUE Verbuyst

  3 jaar geleden
  Beter geen wenkbrauwen dan zo van die artificiële. Hij ziet er wel schattig uit zo.
 1. Adele schrikt zich rot door filter op camera van fan: “Wat heb je met mijn gezicht gedaan?”
  Play
  Celebrities

  KIJK. Adele schrikt zich rot door filter op camera van fan: “Wat heb je met mijn gezicht gedaan?”

  Zangeres Adele (34) heeft tijdens haar concert in Las Vegas de tijd genomen om een fan te begroeten. De fan droeg een t-shirt van Jennifer Lopez, wat meteen de aandacht trok van de wereldberoemde zangeres. Maar toen Adele wilde poseren voor een selfie met het meisje, schrok ze zich een hoedje. Volgens de zangeres waren de twee dan ook totaal niet herkenbaar. “Wow, haal dat van mijn gezicht af!”, riep Adele. “Zo zie je er toch helemaal niet uit, lieve schat.”
 2. André Vermeulen en Peter Van de Veire zagen Hooverphonic in finale Songfestival belanden: “Maar volgend jaar toch liever een lied dat blijft hangen”
  PREMIUM
  Showbizz

  André Vermeulen en Peter Van de Veire zagen Hooverpho­nic in finale Songfesti­val belanden: “Maar volgend jaar toch liever een lied dat blijft hangen”

  Voor het eerst sinds 1956 is er geen Eurovisiesongfestival. “Vreselijk voor al die artiesten die hierin hebben geïnvesteerd”, zegt André Vermeulen (64) in Dag Allemaal. Gelukkig krijgt Hooverphonic volgend jaar een herkansing. “Maar laat dat melancholische achterwege”, vindt Peter Van de Veire (48) in het weekblad.