Alex Callier vertelt in VTM Nieuws over de moeilijke periode die hij achter de rug heeft en de terugkeer van Geike Arnaert als frontvrouw van Hooverphonic.
Volledig scherm
Alex Callier vertelt in VTM Nieuws over de moeilijke periode die hij achter de rug heeft en de terugkeer van Geike Arnaert als frontvrouw van Hooverphonic. © VTM

Alex Callier praat over moeilijk 2020 met Cathérine Moerkerke: “Ik ben volledig weggezakt in een depressie”

ShowbizzAlex Callier (48) heeft een moeilijk jaar achter de rug. Dat vertelt hij dinsdag in een eindejaarsinterview dat Cathérine Moerkerke (43) afnam voor VTM NIEUWS. “Toen ik in juni stopte met schrijven, belandde ik in een depressie.”

7 reacties

 • Leen Demeyer

  2 jaar geleden
  En waarom zou jij je minder zorgen moeten maken dan anderen, omdat je denkt dat je muziek beter is? Aub zeg.
 • Leen Demeyer

  2 jaar geleden
  Je moet echt wat nederiger worden Alex. Vroeger was ik fan van je muziek. Maar de sound is al decennia hetzelfde en ik heb het echt zwaar hehad met je arrogantie en immense eigendunk.
 • Jean-Marc Carton

  2 jaar geleden
  Hij was aant piekeren hoe hij zijn zangeres kon ontslaan.
 • James Williams

  2 jaar geleden
  Als er nu ene is waar we geen medelijden mee moeten hebben zal het deze omhooggevallen pipo wel zijn zeker ??
 • Frankie A S Goethals

  2 jaar geleden
  Alex kan moeilijk om met kritiek. Hij voelde zich heer en meester, maar besefte plots dat zijn manier van doen sterk werd aangepakt, zowel de saga songfestival als met Luka. Dus eigenlijk een leerproces op latere leeftijd.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?