Raymond Geerts, Luka Cruysberghs en Alex Callier bij de bekendmaking van hun 'vorige' Songfestivalnummer
Volledig scherm
Raymond Geerts, Luka Cruysberghs en Alex Callier bij de bekendmaking van hun 'vorige' Songfestivalnummer © Photo News

Alex Callier heeft coronazomer goed benut: “Nieuw Songfestival-nummer is al klaar”

ShowbizzBij de Radio 2 Zomerhit bleef het bij een nominatie, maar volgend jaar wacht Hooverphonic een wedstrijd van een ander kaliber: het Eurovisie­songfestival. Alex en co. hadden dit jaar al hun kans moeten wagen met ‘Release Me’, maar dat feestje ging niet door vanwege de coronacrisis.

2 reacties

 • Peter De Baets

  5 maanden geleden
  Heb intussen de eer gehad een aantal nummers te kunnen beluisteren. "Egotistical", "lost inspiration" en "hopeless" zijn echte pareltjes geworden.
 • Frederik Boogaerts

  5 maanden geleden
  Echt laag om met een nieuw liedje te komen ze wisten goed dat hun vorige Songfestival nummer op niks trok en zeer laag had gescoord alle groepen zouden verplicht met origineel nummer van afgelaste editie moet komen naar volgende editie
 1. Huwelijkscontract, alcohol verboden en één ‘Friends’-collega die niet mag komen: dreigt bruiloft van Matthew Perry fout te lopen?
  PREMIUM
  Celebrities

  Huwelijks­con­tract, alcohol verboden en één ‘Friends’-collega die niet mag komen: dreigt bruiloft van Matthew Perry fout te lopen?

  2021 zou het jaar moeten worden voor Matthew Perry (51). De acteur, die voor eeuwig bekend zal staan als Chandler in ‘Friends’, en zijn 29-jarige vriendin Molly gaan trouwen. “Ik heb besloten om haar ten huwelijk te vragen, gelukkig zei ze ja”, vertelde Matthew, die zijn leven voor het eerst sinds lang weer op de rails lijkt te hebben. Al zou dat geluk van korte duur kunnen zijn, gezien de bruiloft nu al overschaduwd dreigt te worden door problemen. Zo vrezen vrienden voor de verslavingen van Perry, wordt er gekibbeld over een miljoenencontract en werd één collega bij ‘Friends’ bewust vergeten bij het versturen van de uitnodigingen.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'