Alex Callier (47) neemt afscheid van kenmerkende kapsel - en van zijn wenkbrauwen

Sommigen was het al opgevallen bij de MIA’s, maar nu lijkt het definitief. Alex Callier smeert ‘s ochtends niet langer brylcream in de haren; en nam in alle stilte afscheid van de hem kenmerkende bakkebaarden. Maar wat fans vooral opvalt, is een nog merkwaardiger fenomeen: “Waar zijn zijn wenkbrauwen naartoe?”
Alex Callier nieuw kapsel
VTM/VRT Alex Callier nieuw kapsel

 Rockabilly-Alex trekt dit voorjaar naar het Eurosongfestival met een compleet nieuwe look. “Dat klopt,” aldus de manager van de band bij de voorstelling van het nummer ‘Release Me’ aan de Reyerslaan. “Alex gebruikt niet langer brylcream en koos recent voor een compleet nieuwe coupe. Bovendien staat hij erg scherp. Dat hij daardoor voor sommige mensen plots jonger oogt, kunnen we enkel als een compliment beschouwen. (lacht)”

Complimenten over zijn haar zijn er voldoende, maar minstens evenveel vragen over zijn verdwenen wenkbrauwen doen de ronde. Waar hij vroeger nog een uitgesproken donker paar leek te hebben, schiet er nu niets meer over. “Iedereen is Alex Callier beu”, grapt iemand op Twitter. “Zijn wenkbrauwen blijkbaar ook.”

“Hoe verloopt de zoektocht naar de wenkbrauwen van Alex Callier eigenlijk?”, wil iemand anders weten. “Of gaan we hem zo naar Eurovision 2020 sturen?” 

Waarschijnlijk gaat het gewoon om het feit dat Alex niet door een professional was opgemaakt voor hij op tv verscheen. Er is een groot verschil tussen op camera vastgelegd worden in een programma als ‘The Voice’, en voor de camera verschijnen zoals je in het dagelijks leven rondloopt. Dan valt er al eens iets weg - zoals een wenkbrauw, bijvoorbeeld... 

.7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jacqueline bax

  Zonde ik vond het wel iets hebben, hij is meteen 20 jaar ouder

 • Luciano Van As

  Het is en blijft een plechtige communicant, en zijn liedje Release me zal geen hoge toppen scheren, wat een zaagliedje zeg, om de 5 woorden release me is een beetje teveel vh goede!

 • Bea Van Goethem

  Mss is Alex een beetje rossig en heeft hij dat al die jaren trachten te verwenkbrouwen? Maakt geen zak uit, hij is en blijft dezelfde.

 • jan vanhulle

  mocht ik al 1/100 van het talent hebben van alex dan zou ik al heel tevreden zijn,maak maar maar verder je prima muziek en uiterlijk is enkel belangrijk voor degenen die dit belangrijk vinden, netjes gewassen en een fris geurtje maakt je dag.

 • Marko Decandt

  Wat me vooral opvalt is dat hij afscheid genomen heeft van zijn wenkbrouwen.