Alex Agnew kondigt nieuwe theatertournee aan

VRT
Alex Agnew (46) gaat opnieuw op tournee langs de Vlaamse zalen. Wie geen tickets kon vastkrijgen voor zijn Sportpaleisreeks ‘Be Careful What You Wish For’, krijgt dus een tweede kans om die te zien. Dat kondigde hij gisterenavond aan in ‘Van Gils en gasten’. 

Alex Agnew vulde eerder 9 keer het Sportpaleis met Larger Than Life (2011) & The Legend Ends (2013). 15.000 tickets voor ‘Be Careful What You Wish For’, dat op 30 mei plaats zal vinden, waren in minder dan een uur uitverkocht. Er volgden dus snel een tweede en derde datum, namelijk op 31 mei en 1 juni. Ook deze shows waren in een mum van tijd uitverkocht.

Aangezien de vraag naar tickets blijft aanhouden, volgt er vanaf september een theatertour van de gelijknamige show langs alle provincies in de Vlaamse theaters. Alex zal het in zijn show onder andere hebben over  het genderdebat, feminisme en neuspeuteren.

Alle data en tickets zijn te hier te verkrijgen.

RV2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Geert Tamsyn

    Heeft mij gisteren toch flink geërgerd toen hij constant Michiel Vos (schoonzoon van Nancy Pelosi) de mond snoerde. Vos was te beleefd om er tegen in te gaan, ik had nochtans graag gehoord wat ie te vertellen had, maar hij kreeg de kans niet. Van Gils had hier moeten ingrijpen!

  • guido vermeyen

    Verweg de enige waar ik mee kan lachen....en Gunther Lamoot (speelde in de film : ex drummer) goede Vlaamse film....hilarische momenten.